• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poketino: Uživao sam, navijači Crvene zvezde su bili fantastični!

Autor mondo.rs

"Mnogo smo pričali o tome da je ovo veoma teško mesto za gostovanje, ovde je Liverpulu bilo veoma teško prošle godine, izgubio je", rekao je Argentinac.

 Poketino o atmosferi na Marakani Izvor: Stefan Stojanović/MONDO

Mauricio Poketino bez mnogo emocija konstatovao je da ima razloga da bude srećan zbog načina na koji je "Totenhem ostvario važnu pobedu na teškom gostovanju Crvenoj zvezdi".

"Bila nam je potrebna ovakva utakmica. Važna utakmica, važna tri boda za nas. Veoma sam srećan što smo pobedili na ovako teškom gostovanju. Zvezda je talentovana ekipa, takmičarska, veoma dobra, znali smo da će biti teško. Ovo je samo mali korak za nas", rekao je Poketino novinarima posle utakmice u Beogradu.

U 4. kolu UEFA lige šampiona rezultat je iznosio 0:4

Možda će vas zanimati

"Uživao sam u utakmici ovde, atmosfera je bila odlična, a navijači fantastični. Održali su veoma dobru sliku o klubu, kao i klub, brinuli su fantastično o nama. Drago mi je što smo imali priliku da igramo ovde. Zašto se u budućnosti ne bismo susreli ponovo?", kazao je Poketino.

Pobedu Totenhema ocenio je veoma važnom i potpuno zasluženom.

"Bili smo dobri. Srećan sam kako je ekipa igrala, mnogo smo pričali o tome da je ovo veoma teško mesto za gostovanje, ovde je Liverpulu bilo veoma teško prošle godine, izgubio je", kazao je Poketino, koji je prokomentarisao i to što strelac četiri pogotka u dva meča sa Crvenom zvezdom, po dva u Londonu i Beogradu, nije slavio u sredu uveče.

"Imali smo prilicno veliki problem, ne samo kod Sona, već i za ceo tim. Prevazišao je situaciju, bilo je svega tu, ali je večeras pokazao klasu. Nisam video njegovu poruku za Gomeša, jer sam gledao na drugu stranu", zaključio je on, uz nadu da će jednog dana imati priliku ponovo da vodi ekipu protiv Zvezde u Beogradu i da je atmosfera bila sjajna.


Engleski klub sada ima sedam bodova, četiri više od Crvene zvezde i skoro je obezbedio plasman u narednu fazu takmičenja.

Totenhem će u narednom kolu 26. novembra dočekati Olimpijakos, dok će Zvezda na svom stadionu igrati protiv Bajern Minhema.

Pogledajte atmosferu koju su pre utakmice napravili navijači Crene zvezde.


Pogledajte sve golove Lige šampiona.

Više o utakmici

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC