• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema veće motivacije od Old Traforda: Partizane, igraj opet onako! (ANKETA)

Autor mondo.rs

Večeras od 21 čas Partizan gostuje na slavnom "Old Trafordu". Pre dve nedelje Junajted je odoleo pritiscima crno-belih, a videćemo da li će ekipa Sava Miloševića ovoga puta imati više sreće. Glasajte u anketi!

 Mančester Partizan sastavi anketa Izvor: MN PRESS

Pre tačno dve nedelje Mančester junajted slavio je u Humskoj minimalnu pobedu iz penala, ali publika je sa stadiona crno-bele ispratila velikim aplauzima!

Razlog za to bila je odlična igra Partizana, možda i najbolja ove sezone, gde su pred golom Romera stvorili dovoljno prilika za gol, ali nisu uspeli da ga matiraju. Najbolju šansu imao je Sadik kada je pogodio stativu, a tu je i nedosuđeni jedanaesterac za Partizan zbog igranja rukom...

Možda će vas zanimati

Teško je sve te stvari zaboraviti pred revanš na "Old Trafordu", ali je i te kako potrebno; jedino što bi igrači Partizana trebalo da imaju na umu jeste da su već pokazali da mogu da igraju sa slavnim klubom iz Mančestera i da je to potrebno ponoviti još jednom, a ko zna - možda ovoga puta bude bilo dovoljno za bolji rezultat.


Recept iz Beograda je u džepu, ali ne treba očekivati da se Mančester junajted samo preda pošto su pod velikim pritiskom zbog loših rezultata, pa utakmica u Ligi Evrope gledaju kao mesto za "iskupljenje", posebno Ole Gunar Solskjer koji je ponovo pred smenom.

Uputili su tek jedan udarac u okvir gola u poslednja dva meča u ovom takmičenju, i to sa "kreča", ali Savo Milošević ne da da to zavara i "zavede" njegove igrače...

/ĆURKOVIĆ ZA MONDO: KAD SMO "DIV" SA OLD TRAFORDA I JA KUPOVALI ŠTOF/


"Bilo bi idealno kada bismo mogli da ponovimo sve što smo radili u Beogradu protiv Junajteda i kada bismo dodali još 10-15 odsto bolje igre", kazao je Savo Milošević koji je u Englesku poveo najjači tim - minus povređenog Lazara Markovića.

Najavljuje da je Partizan izuzetno motivisan i da je potrebno da "postigne gol i više od toga", ali s druge strane "naoštreni" su i igrači Mančester junajteda.

Astana i AZ Alkmar sastaju se od 16.50 u Kazahstanu i taj meč će jako zanimati Partizan pošto je stanje u grupi sledeće: Junajted 7, AZ Alkmar 5, Partizan 4 i Astana 0.

Tako norveški menadžer Solskjer najavljuje da njegova ekipa treba da promeni filozofiju igre i ne sme da staje posle "samo" 1:0, nego da treba da nastavi ofanzivu i da postigne još neki pogodak - makar i po cenu greške.

Ako zaista tako Junajted bude pristupio utakmici onda je jasno da to otvara velike šanse Partizanu da iz kontre ugrozi njihov gol, a dobro je poznato da je tranzicija njihovo najbolje oružje.

OČEKIVANI SASTAVI

JUNAJTED: Romero - Van Bisaka, Megvajer, Roho, Vilijams - Mektomini, Garner, Rašford, Mata, Lingard - Grinvud.

PARTIZAN: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Natho - Tošić, Suma, Asano – Sadik.

Meč sudi Matijas Gestravinijus.

S obzirom na to da beogradska štampa najavljuje identičan tim Partizana kao i pre dve nedelje u Humskoj, dakle i Sumu i Natha od početka, a Asana i Tošića po bokovima, upravo bi od ove četvorice igrača trebal oočekivati da iznesu najveći teret utakmice i ostanu fokusirani u šansama i da se ne uplaše pogotka na "Old Trafordu".

Što se tiče Junajteda, od njih se ponovo očekuje kombinovani sastav, bez Matića, Freda i Pogbe, dok bi u napadu šansu umesto Marsijala trebalo da dobije tinejdžer Grinvud.

Podsećamo, utakmica počinje u 21 čas uz direktan prenos na TV Arena Sport.

MONDO će meč pratiti u tekstualnom prenosu.

Anketa

Šta očekujete večeras u meču Mančester junajteda i Partizana?

  • Pobedu Partizana

    55.56% (5)

  • Pobedu Mančester junajteda

    33.33% (3)

  • Biće nerešeno

    11.11% (1)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC