• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I u Dinamo saznali ko je Feliks Brih: VAR je obično sr*nje! Cirkus!

Autor mondo.rs

"Ma, nije uopšte bitno, gospođo! Cirkus, VAR je cirkus. Prevedite im to!", kazao je Nenad Bjelica koji je očigledno bio vrlo nervozan posle ispuštene pobede Dinama.

Dinamo iz Zagreba bio je na dobrom putu da pobedom nad Šahtjorom, protiv koga su do 89. minuta vodili 3:1, obezbedi "evropsko proleće", međutim u nadoknadi vremena šokirali su publiku na "Maksimiru" primivši još dva gola.

Malo je reći da su "modri" bili ogorčeni na takav razvoj situacije, a posebno na sudiju Feliksa Briha koji je u 98. minutu svirao penal posle VAR provere.

Možda će vas zanimati

I nije problem što je čuveni nemački arbitar tražio da se situacija u dubokoj nadoknadi proveri, nego su u Dinamu nezadovoljni zbog toga što je dva puta propustio da zatraži VAR intervenciju - kada su oni smatrali da su oštećeni.


Zbog svega toga trener Nenad Bjelica vatreno je govorio posle meča.

"Ako ne žele gledati to, šta će nam taj VAR?! Ja uvek govorim da je VAR obično s*anje! Ubija emocije, ubija igru. To je cirkus. Pogledajte koliki je cirkus u Engleskoj. U Italiji je tek najveći cirkus! I dalje se tumačenje spornih situacija svodi na interpretaciju. Čemu onda to? Ukinite onda VAR! Ja sam apsolutno protiv VAR-a, on ubija emocije, ubija fudbal", rekao je Nenad Bjelica, a nema sumnje da će UEFA zbog ovih komentara kazniti trenera Dinama.

Na konferenciji za medije zanimljiva scena: prevoditeljka nije razumela jedno pitanje novinara, pa je tražila da ponovi, ali ju je Bjelica nervozno "sasekao".

"Ma, nije uopšte bitno, gospođo! Cirkus, VAR je cirkus. Prevedite im to!", naglasio je on.

Inače, Feliks Brih je isti sudija koji je bio koban i po Srbiju na Svetskom prvenstvu u Rusiji kada je "zaboravio" da proveri penal nad Mitrovićem. To nije jedina situacija koju je ignorisao od kada je uveden VAR, pa se na mečevima koje on sudi često dešavaju kontorverze.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC