• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napoli u krizi, salve zvižduka na San Paolu!

Autor mondo.ba

Kapiten Insinje poslije izmjene, a kasnije i njegovi saigrači ispraćeni zvižducima navijača koji su još prije remija sa Đenovom poručili treneru Karlu Anćelotiju da mora da ode.

Kriza drma Napoli poslije serije loših rezultata, a ona je nastavljena u subotu uveče na San Paolu.

Napoli nije uspio da postigne pogodak protiv Đenove, a da Kalidu Kulibali u 72. minutu nije na gol-liniji spriječio čist pogodak Andree Pinamontija ekipa Karla Anćelotija upisala bi drugi prvenstveni poraz u nizu.

Možda će vas zanimati

 Zatresla se mreža na startu meča, ali je gol Lozana poništen zbog ofsajda, a sudija Kalvareze nije se oglasio poslije nekoliko pregledanja spornih situacija kasnije tokom meča pa je duel na San Paolu završen 0:0, što se nimalo neće svidjeti navijačima Napolija koji su na ivici strpljenja.

Tifozi Napolija pa i predsjednik kluba Aurelio de Laurentis „poludjeli“ su nakon što su igrači svojevoljno napustili karantin poslije remija sa Salcburgom i uz to dobili podršku svog trenera.

Prvi čovjek Napolija najavio je kazne za igrače, a već na sljedećem treningu pojavilo se stotinjak navijača koji su izviždali fudbalere Napolija i nazivali ih plaćenicima, a Karlu Anćelotiju su uzvikivali „Mister, odlazi“!

Fudbalerima koji nose svijetlo-plavi dres poručili su da treba da pokažu poštovanje prema klubu za koji igraju, a upravo ta poruka "POŠTOVANJE“ našla se na tribinama San Paola i u duelu sa Đenovom.

U takvoj atmosferi nije se desila reakcija igrača Napolija.

Ne računajući onaj poništeni pogodak, samo jedan šut u okvir gola uputili su u okvir gola u prvih 45 minuta, a kada su u nastavku uspjevali da ugroze gol Andreja Radua rumunski golman je sve branio.

Đenova je čak bila ta koja je imala najbolju priliku na utakmici.

Bilo je to u 72. minutu kada je Agudelo poslije odličnog prodora ubacio do Pinamontija koji je sa peterca dobro šutirao, ali je Kulibali zaustavio loptu praktično na gol-liniji.

Uprkos tome teško da će defanzivac Napolija biti pošteđen kritika poslije samo tri osvojena boda u posljednja četiri kola.

Napoli je sada sedmi na tabeli sa 12 bodova zaostatka za trenutno vodećim Interom i praktično je već nakon 12. kola otpao iz borbe za „Skudeto“ pa je za očekivati burne dane u Napulju, a možda i rezove temperamentnog De Aurelisa. 

SERIJA A - 12. KOLO:

Breša - Torino 0:4 (0:2)
/Beloti 17 pen, 26 pen, Berenger 75, 80/ 

Inter - Helas Verona 2:1 (0:1)
/Vesino 65, Barela 83 – Vere 19 penal/

Napoli – Đenova 0:0

Odigrano u petak:

Sasuolo - Bolonja 3:1 (1:0)

/Kaputo 34, 75, Boga 68 - Orsolini 70/

U nedjelju:

Kaljari - Fiorentina (12.30)

Lacio - Leće (15.00)

Sampdorija - Atalanta

Udineze - SPAL

Parma - Roma (18.00)

Juventus - Milan (20.45)

TABELA: Inter (+1) 31, Juventus 29, Roma 22, Lacio 21, Atalanta 21, Kaljari 21, Napoli (+1) 19, Fiorentina 16, Helas Verona (+1) 15, Parma 14, Torino (+1) 14, Sasuolo 13, Milan 13, Udineze 13, Bolonja (+1) 12, Leće 10, Đenova (+1) 9, Sampdorija 8, Breša 7, SPAL 7.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC