• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Gračanice: Učimo na primjeru Borca m:tel, najboljeg tima u BiH!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara Autori Dragan Šutvić

Trener rukometaša Gračanice Damir Doborac bio je oduševljen partijom svojih izabranika u Banjaluci, ali i ponašanjem igrača, stručnog štaba i navijača Borca m:tel u dvorani "Borik".

 RK Borac - RK Gračanica 21:25, izjava Damir Doborac Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Gračanica se pobjedom nad Borcem m:tel (21:25) u Banjaluci izjednačila sa Banjalučanima na vrhu prvenstvene tabele u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Šef struke gostiju Damir Doborac istakao je da je trijumf nad crveno-plavima bio jako važan njegovom timu da vidi "gdje se tačno nalazi" s obzirom da je "Borac najbolja ekipa u BiH".

Možda će vas zanimati

"Ovo je bila velika pobjeda! Nama je trebala ovakva jedna utakmica da sami vidimo da možemo! Ima naravno i druga činjenica da je ovo samo jedna utakmica u početku prvenstva, treba da ostanemo na zemlji i igramo dalje. Mi smo radna ekipa i bez toga ne možemo. Ja sam i dalje mišljenja da je Borac favorit za titulu i najbolja ekipa u državi. Čestitam im na cjelokupnoj slici u 'Boriku', od igrača, navijača i stručnog štaba. Gubili su cijelih 60 minuta, a ponašali se fer i korektno. Mi svi treba da na tom primjeru učimo o Borca i Banjaluke i još jednom im čestitam i želim sreću. I prošle godine sam rekao da želim Borcu da osvoji titulu, ako mi ne možemo", izjavio je strateg Gračanice.

Kao recept za pobjedu u "Boriku" izdvojio je odbranu i raspoloženog golmana Đorđa Bosića, koji je sakupio 17 odbrana.

"Vjerovali smo da ćemo uspjeti da pobijedimo Borac ukoliko ih spustimo ispod 20 golova. Na sreću imali smo raspoloženog golmana i odbranu koja je odlično funkcionisala i čestitam im na tome. Ponoviću, duga je sezona, treba spustiti loptu i nastaviti dalje", dodao je Doborac.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Golman Gračanice Đorđe Bosić bio je jedan od najzaslužnijih za pobjedu gostiju u koju se "ugradio" sa čak 17 odbrana u Banjaluci.

"Za moje intervencije zaslužna je odbrana, koja je od prvog minuta dobro startovala i ključ naše pobjede. Da nije bilo njih sigurno ni ja ne bih pružio igru na takvom nivou. Vjerovali smo u pobjedu od početka, ušli smo odlično u utakmicu i izborili povoljan rezultat. Naravno, zasluge idu i našim navijačima koji nas prate na svim gostovanjima i možda su najbolja publika u BiH", rekao je čuvar mreže Gračanice.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC