• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Puklo" u Vojvodini, stvar je "ili ili": Lalatović protiv Lazetića?

Autor w rs

Idila na "Karađorđu" potrajala je do oktobra, kada je počeo da se oseća jaz između trenera i sportskog direktora Vojvodine.

 Nikola-Lazetic-i-Nenad-Lalatovic-sukob-u-FK-Vojvodina Izvor: MN PRESS

Stvar je u međuvremenu metastazirala do tačke u kojoj je, prema pisanju "Sportskog žurnala", pitanje samo da li će iz kluba otići direktor Nikola Lazetić ili trener Nenad Lalatovič.

Lazetić, koji je pauzu u šampionatu iskoristio da otputuje u inostranstvo, nije odgovarao na pozive "Žurnala", dok se Lalatović javio, odbio da prokomentariše spekulacije o sukobu sa prvim nadređenim u klubu, ali i iskoristio priliku da poruči da se u Novi Sad nije vratio zbog Lazetića, već…

Možda će vas zanimati

"U Vojvodinu sam došao zbog predsednika Vojislava Gajića. Njegov poziv je bio odlučujući da se prošlog leta po drugi put prihvatim posla u Vojvodini. To je sve što želim da kažem", rekao je temperamentni trener za sportski dnevnik.


Vojvodina će kvalifikacije za EURO 2020 iskoristiti da odigra prijateljsku utakmicu sa Inđijom kod kuće u subotu od 13 časova, a onda nastavi sa treninzima u nameri da povrati zagubljenu formu.

Lalatovićev sastav, koji će posle pauze dočekati Napredak u jednom od derbija kola, i dalje je drugi na tabeli sa sedam bodova manje od Crvene zvezde, poravnat sa Čukaričkim i sa bodom više od Partizana, ali su "lale" dobile dve od poslednjih pet mečeva u ligi, odnosno pet od poslednjih deset.

Izvor: MN PRESS

Voša je letos počela sezonu sa pet pobeda i remijem u prvih šest kola.

Posle pobede nad Mačvom od Šapcu (0:1), ostvarene uoči odlaska na dvonedeljnu pauzu, Lalatović je rekao da "neki ljudi iz kluba verovatno nisu srećni", ali nije imenovao nikoga.

Šta je uzrok Lazetićevog i Lalatovićevog sukoba, da li je on zaista nepremostiv i kakav će biti epilog ove male "drame" u Novom Sadu pokazaće dani koji slede.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC