• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor Bolonje: Zlatan i Miha su u kontaktu, od njega zavisi dolazak!

Autor mondo.rs

Priče o potencijalnom povratku Ibrahimovića u Seriju A ne jenjavaju, a možda baš bude sarađivao sa srpskim trenerom.

Hoće li saradnja između Zlatana Ibrahimovića i Siniše Mihajlovića biti obnovljena? Izgleda da šanse za tako nešto nisu baš onoliko male kao što se isprva mnogima činilo.

Priče da bi legendarni reprezentativac Švedske mogao da postane novi igrač Bolonje "podgrijao" je sportski direktor italijanskog kluba!

Možda će vas zanimati

Ibrahimović je 2018. i 2019. proveo u MLS ligi, kao prva zvijezda Los Anđeles Galaksija, a poslije ispadanja u plej-ofu prošlog mjeseca, za njega je sezona završena i od tada kolaju priče koji bi klub mogao da bude njegova sljedeća destinacija.

Zlatan se na društvenim mrežama i zvanično oprostio od LA Galaksija i kao njegov uslov za naredni klub istaknuta je želja da će biti jedan od glavnih protagonista u timu. Da li bi to mogla da bude Bolonja Siniše Mihajlovića?

"Stvar je vrlo jednostavna, čak i oko ideje tako kompleksne kao ova. Odnos između našeg trenera i Ibrahimovića je veoma snažan. Postoji velika ljudska solidarnost Zlatana prema Mihajloviću. Šveđanin je pristao da ideju o dolasku u Bolonju uzme u razmatranje", rekao je Rikardo Bigon, sportski direktor Bolonje, za italijanski "Skaj Sport 24".

One je istakao da su igrač i trener u stalnom kontaktu, a vrijedi napomenuti da će od 1. januara 2020. Ibrahimović biti slobodan da potpiše za bilo koji klub.

"Kao što sam već ranije rekao, to je izbor koji je na Ibri. Mi smo fascinirani ovim potencijalnim poslom, ali to nije situacija koju možemo 100% da kontrolišemo. Naša otvorenost za posao je i više nego pozitivna", zaključio je Bigon.

Mihajlović i Ibrahimović su već sarađivali od 2006. do 2008. godine, kada je Srbin bio pomoćnik Roberta Manćinija na klupi Intera, a Ibrahimović jedna od prvih zvijezda tima.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC