• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I ovo je razlog boljih igara Vojvodine: "Redovno dobijamo plate i premije!"

Autor mondo.rs

Kasnile su plate na "Karađorđu" u prethodnom periodu, a to se uvijek odrazi na atmosferu unutar ekipe...

 Vinsent-Eze-U-Vojvodini-redovne-plate-i-premije Izvor: MN PRESS

Vojvodina u završnicu jesenjeg dijela Superlige ulazi sa visoke druge pozicije.

Ekipa koju vodi Nenad Lalatović igra kao "preporođena" od ovog ljeta pošto se u posljednje dvije sezone žestoko mučila i završavala na sedmom i osmom mjestu na tabeli. Nekoliko je novih igrača, trener, uprava, a nešto je i do atmosfere...

Možda će vas zanimati

Svi igrači koji nastupaju u Srbiji ističu da im je mnogo lakše da igraju fudbal kada nema kašnjenja plate i premija, a izgleda da u Vojvodini poštuju rokove.

"Imamo novu upravu, novog trenera i nekoliko novih igrača, te je sada definitivno sve mnogo bolje nego što je bilo. Igrači redovno dobijaju plate, a pritom za svaku pobjedu dobijamo i premije, dok je ranije to bio slučaj samo ukoliko trijumfujemo protiv nekog jačeg protivnika. Kada je tako, onda nam ostaje da budemo koncentrisani samo na teren i u takvoj situaciji je mnogo lakše igrati", kazao je nigerijski napadač Vinsent Eze u razgovoru za zvanični sajt Vojvodine i uz to je dodao:

"Uostalom, svjesni smo da uprava kluba čini veliki napor kako bismo na kraju svakog mjeseca dobili ono što nam pripada i osjećamo obavezu da na taj njihov trud uzvratimo maksimalnom borbom i zalaganjem na terenu".

Krilni fudbaler Vojvodine kazao je da je cilj ekipe i dalje da izbori plasman u Evropu, a vjeruje da će do toga i doći ako nastave da igraju dobro, kao i ako stanje u klubu ostane isto.

Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ


Mnogo je ekipa koje konkurišu za prva četiri mjesta tako da je svaki bod važan, potrebno je smanjiti broj "kikseva" na minimum, pa tako navijači Vojvodine očekuju pobjedu i protiv Napretka koji u subotu (18h) gostuje na "Karađorđu".

Eze očekuje tešku utakmicu, ali smatra da su svi dodatno motivisani protiv Voše...

"U prošlom kolu, Napredak je rezultatom 3:1 pobijedio ekipu Čukaričkog, koja se nalazi pri vrhu tabele, a to će im sigurno biti veliko ohrabrenje i uliti im dodatno samopouzdanje pred dolazak na naš stadion. S druge strane, mi smo ih u Kruševcu pobijedili rezultatom 0:2 i sigurno je da smo kvalitetniji, ali to ćemo morati da pokažemo i dokažemo na terenu", zaključio je Nigerijac.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC