• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćelotijeve probleme u Napoliju iskoristiće - Dejvid Bekam i Inter?

Autor mondo.rs

Italijanski stručnjak je stao na stranu igrača i tako ušao u otvoreni rat sa čelnicima kluba iz Napulja. Situaciju bi mogao da iskoristi Dejvid Bekam.

 Karlo Ančeloti i Napoli problem, iskoristiće ga Dejvid Bekam i Inter Majami u MLS ligi Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Sezona u MLS ligi samo što se završila, a već se prave planovi za narednu. Ostalo je nekoliko meseci do početka takmičenja, a premijeru bi trebalo da ima i ekipa Intera iz Majamija.

Fudbalski klub koji je već osnovan na Floridi će se priključiti karavanu naredne sezone, a odmah na početku žele da pokažu svoje velike planove. Kada znamo ko stoji iza njih, teško je poverovati da neće biti uspešni.

Možda će vas zanimati

Vlasnik ovog tima je Dejvid Bekam, nekadašnji reprezentativac Engleske, igrač Mančester junajteda, Reala, Milana, PSŽ-a i jedna od najvećih zvezda koje su igrale u Americi. Bekam već dugo radi na ovom projektu i sezonu će sigurno dočekati spreman.

Pravi poklon bi moglo da mu bude angažovanje Karla Anćelotija. Iskusni italijanski stručnjak je na ratnoj nozi sa čelnicima Napolija, zbog sukoba koji je nedavno izbio. On je tada pokušao da zaštiti igrače, a usput je otvorio novi front. Sada kontroverzni De Laurentis želi i njemu da vidi leđa.

Selidba Italijana u MLS ligu uopšte nije neverovatna. Majami je na istočnoj obali, ne toliko daleko od Evrope, a veliki klupski planovi bi mogli da mu daju motiv. Doduše, igrački kadar za sada ne nagoveštava ovakvo trenersko ime na klupi.

Iako su se poslednjih nedelja (za MLS uslove) velika imena dovodila u vezu sa klupom Intera iz Majamija, oni još uvek nemaju tim. Tijeri Anri je našao drugi angažman, Đenaro Gatuzo nije baš zainteresovan za Ameriku, a Dejvid Mojes je figurirao kao kandidat zbog povezanosti sa Mančester junajtedom.

Paralelno sa traženjem trenera i formiranjem igračkog kadra, Inter radi i na izgradnji novog stadiona. Oni će takmičenje početi na stadionu koji je koristio nekadašnji fudbalski klub iz Majamija. Zdanje koje se gradi za Inter biće gotovo do 2022. godine i koštaće 700 miliona evra.

Klub sa Floride za sada ima samo osmoricu fudbalera. Pored nešto iskusnijih Lilarda, Uljoe i Čempena, koji su stigli iz drugih MLS timova, tu su i mlade nade. Bekamov tim će se oslanjati na Kolumbijca Makuna, Kanađanina Normana i amerikanca Akostu. Posebno će zanimljivo biti gledanje dvojice mladih i izuzetno talentovanih Argentinaca, Karance i Pelegrinija, koji su zajedno plaćeni 13.5 miliona.

Priča se da će ekipa Intera pokušati da dovede i neke velike zvezde, poput Mandžukića, Falkaa ili Džejmsa Rodrigeza, ali je teško proceniti da li su takvi transferi realni. Ukoliko se neki od njih dogodi uskoro, povećaće se šanse da Anćeloti preuzme tim iz Majamija.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC