• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grizman je baš iskren: Stidljiv sam i nemam samopouzdanja

Autor mondo.rs

Francuz se "otvorio" o svojoj situaciji u Barseloni.

Antoan Grizman je prošlog ljeta stigao u Barselonu posle godinu dana čekanja, a "blaugrana" je za njega platila čak 120 miliona evra!

Ipak, Francuz se na "Nou Kampu" još uvijek ne snalazi, a sada je detaljnije govorio o problemima sa kojima se susreće u novom klubu.

Možda će vas zanimati

 On je za zvanični sajt UEFA izjavio da je introvertna ličnost i da će biti potreban period privikavanja na novu sredinu.

"Prilično sam stidljiv i ponekad imam problema da pričam sa drugima. Rijetko je da ja započnem konverzaciju. Luis, Leo i ja smo imali zajedničke obroke i naš odnos vremenom može samo da se poboljša", rekao je Grizman i potom se osvrnuo na Lionela Mesija.

"On je tip igrača kojeg nećemo vidjeti ponovo bar narednih 40 godina. Uživanje je gledati ga u akciji. Stvarno je privilegija igrati pored njega."

Osvajač Svjetskog prvenstva prošle godine otkrio je da trenutno ima nedostatak samopouzdanja, što je i rezultiralo u slabim partijama ove sezone.

"U procesu sam učenja i razumijevanja kako moji saigrači igraju, jer mi je sve novo. I dalje pokušavam da pročitam utrčavanja i kretanja bez lopte igrača poput Suareza, Mesija i Dembelea. Moja je namjera da što prije se naviknem na to, kako bih pomogao timu, ali nije jednostavno. Trenutno, kada imam loptu u manjku sam samopouzdanja kada da odigram pas ili kada da šutiram na gol. To je nešto što će sigurno doći vremenom", iskren je Grizman.

Kako navodi, razlozi prelaska iz Atletiko Madrida u katalonski klub nisu bili vezani isključivo za trofeje.

"Nisam napustio Atletiko da bih došao do sredstva za osvajanje Lige šampiona ili više titula. Prešao sam u Barselonu da naučim nov način i filozofiju igranja fudbala. Da bih napredovao i učio na ličnom nivou. Želja da učim je bila glavna motivacija, jer sam siguran da smo i u Atletiku mogli da osvojimo Primeru ili Ligu šampiona", zaključio je Grizman.

On je u Primeri ove sezone zabilježio četiri gola i tri asistencije na 12 utakmica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC