• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: Bravo za Jakupovića i Vujakliju, pokazali smo jedinstvo ekipe!

Autor mondo.ba

Trener Borca Branislava Kurnića pohvalio rezerviste Demira Jakupovića i Srđana Vujakliju koji su donijeli Borcu prvu pobjedu u Zenici poslije devet godina.

 Branislav Krunić poslije Čelik - Borac 0-1 Pokazali smo jedinstvo Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučki Borac golovima Jakupovića i Vujaklije stigao je do velikog preokreta i pobjede 2:1 kojom su crveno-plavi izbili na treće mjesto na tabeli.

"Moramo biti zadovoljni rezultatom i igrom i igračima koji su ušli u igru. Pokazalo se da imamo jedinstvo u ekipi bez obzira što ti igračiu proteklim utakmicama nisu igrali do početka. Kada su ušli u igru  htjeli su da doprinesu i dali su taj doprinos. Ovim putem pohvalio bih Jakupovića i Vujakliju koji su postigli pogotke i dali nam mogućnost da osvojimo tri boda“, bila je prva reakcija trenera Borca Branislava krunića koji je ocijenio da je triujmf njegove ekipe zaslužen.

"Ušli smo u utakmicu dobro i trebali smo na poluvremenu da vodimo 2,3 razlike, a gubili smo. U drugom poluvremenu nismo mogli da nametnemo taj neki ritam igre, ali osjetilo se ipak da možemo do rezultata. Ne bi bilo zasluženo da je bio remi, ali zaslužena je i naša pobjeda“, rekao je Krunić.

Trener Čelika Slaviša Božičić rekao je da ne zamjera igračima jer su dali maksimum, uprkos problemima prilikom sastavljanja ekipe.

"Ne mogu mnogo da zamjerim igračima jer su dali neki maksimum u ovom trenutku. I kod sastava za današnji meč imali smo problema, nisu igrala dva bočna igrača. Improvizovali smo sa igračima koji igraju na drugim pozicijama. Pritom u toku utakmice smo imali sve tri iznuđene  izmjene i na sve to imate ekipu Borca, koje ne mogu da kažem da je danas bila bolja ali je iskoristila svoje trenutke", rekao je Božičić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC