• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo nije kriza, ovo je agonija: Arsenal izgubio i od Brajtona!

Autor mondo.rs

U sedam prethodnih kola Premijer lige "tobdžije" su osvojile tri od 21 mogućeg boda.

Frederik Ljungberg preuzeo je prošle nedjelje ruiniran sastav od Unaija Emerija.

Debitovao je remijem u gostima sa 19. timom na tabeli, a navijačima koje je svojevremeno uveseljavao zajedno sa ostalim članovima "nepobjedive" generacije fudbalera pod vođstvom Arsena Vengera predstavio se porazom od 16. tima na tabeli.

Eto u kakvoj su krizi "tobdžije". Poslije 2:2 u Noriču u subotu, ovog četvrtka uveče: Arsenal - Brajton 1:2 (0:1)!

Ovo je najgori niz rezultata slavnog kluba od 1977. godine.

Možda će vas zanimati

"Galebovi" su u prestonici poveli preko Adama Vebstera, koji se najbolje snašao u gužvi pred Berndom Lenom poslije kornera u 36. minutu, kada domaći nisu uspjeli da ispucaju loptu u polje. Korner Mesuta Ozila prethodio je i izjednačenju u 50. minutu, kada je Aleksandar Lakazet tjemenom uspio da lobuje Metjua Rajana, koji se zajedno sa Seadom Kolašincem i loptom našao u mreži. Ipak, izmejne koje su napravili Ljungberg i Poter učinile su da gosti budu opasniji u finišu, a to su Arom Moj i strelac Nil Mope znalački iskoristili lijepom akcijom u 80. minutu za 1:2.

I ne samo to, postava za koju se odlučio privremeni menadžer ekipe u svemu je nadigrana pred krcatim tribinama "Emirejtsa".

Sljedeće iskušenje za 42-godišnjeg Šveđanina je gostovanje takođe posrnulom Vest Hem junajtedu u nedjelju na "London stadionu", do kada će možda biti okončana licitacija oko pravog nasljednika Emerija, čoveka koji je London napustio poslije pet utakmica bez pobjede u Premijer ligi.

Računajući i ovaj poraz od ekipe trenera Grema Potera, Arsenal je odigrao i sedmo kolo bez pobjede i na tom putu osvojio po bod protiv Kristal Palasa, Sautemptona i Noriča.

Računajući i ostala takmičenja, bila je ovo deveta utakmica u nizu u kojoj crveno-bijeli nisu savladali nikoga - još od 24. oktobra i utakmice sa Vitorijom Gimaraeš u Ligi Evrope.

Ranije u četvrtak, Endi Kerol bio je centralna figura na "Bramal lejnu".

Pročitajte sve rezultate, strijelce i tabelu poslije vanrednog 15. kola Premijer lige, posljednjeg kom je Marko Silva radio kao menadžer Evertona.

Arsenal: Leno - Beljerin, Papastatopulos, Luiz, Kolašinac (od 73. Tirni) - Džaka, Toreira - Obamejang, Vilok (od 46. Pepe), Ozil – Lakazet (od 77. Martineli).

Brajton: Rajan - Vebster, Dank, Stivens - Alsate (od 88. Dafi), Proper, Moj, Barn - Gros (od 80. Trosard), Mope, Konoli (od 76., Montoja).

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC