• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kruzeiro prvi put ispao iz elite, navijači rušili sve od bijesa! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Užasne scene na stadionu Kruzeira u meču koji je prekinut zbog navijačkih nereda - koji su na reakcija na ispadanje u niži rang.

Brazilski klub Kruzeiro prvi put u istoriji ispao je iz elitnog ranga - Serije A - i to je ostavilo veliki utisak na navijače na čuvenom stadionu "Mineirao".

U trenutku dok je Palmeiras vodio 2:0, i nagovještavao da za Kruzeiro nema spasa pošto je rival za ispadanje Seara imala bod protiv Botafoga (1:1), nezadovoljni navijači počeli su da kidaju stolice i da ih bacaju na teren, zbog čega je utakmica čak i prekinuta!

Na pet minuta prije završetka najgore sezone za Kruzeiro od osnivanja - morala je da reaguje i policija koja je bacanjem suzavaca na tribine probala da zaustavi navijače, tj. huligane.

Bilo je onih koji su plakali i jecali od bijesa i tuge zbog katastrofe za Kruzeiro, dok je naravno bilo i onih koji su svoje nezadovoljstvo iskazivali nasiljem. Letjele su stolice na teren u pravcu igrača Kruzeira, kao i mnogobrojni drugi objekti, a utakmica je na kraju nekako završena.


Nema sumnje da klub iz Belo Orizontea čeka i velika kazna zbog ovih nereda, ali im je trenutno mnogo veća briga kako da se vrate u prvu ligu...

Osim njih ispali su još i Šapekoense, Avai i CSA, dok je šampion, i to ubjedljivi, Flamengo - koji je prije toga osvojio i Kopa Libertadores. Flamengo je upravo jedan od tri tima koji nikada nisu ispadali iz elite - tu su još i Santos i Sao Paulo, dok je Kruzeiro "precrtao" taj rekord.

Pogledajte scene sa utakmice...






Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC