• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako se šokira Evropa: Kako je nastala koreografija u Pireju? (VIDEO)

Autor mondo.rs

Navijači Olimpijakosa i Crvene zvezde su dugo u bratskim odnosima, a meč u Pireju pokazao je kakvo poštovanje grupe imaju jedna za drugu.

 Ovako-se-SOKIRA-Evropa-Kako-je-nastala-koreografija-u-Pireju-VIDEO Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Fudbaleri Olimpijakosa su savladali Crvenu zvezdu u posljednjem kolu grupne faze Lige šampiona. Ta pobjeda im je donijela evropsko proljeće, dok je tim iz Beograda završio takmičenje.

Značajan detalj na ovom meču bilo je i bratstvo dvije navijačke grupe. Grci su uzvratili gostoprimstvo Srbima, a koreografija koju su predstavili Evropi oduševila je fudbalske navijače. Ovako je ona nastala.

Možda će vas zanimati

Meč koji je odigran u srijedu cijeli je bio u crveno-bijelom, bojama koje nose beogradski i tim iz atinskog predgrađa. Na tribinama je bilo i mnogo navijača Crvene zvezde, a oni su se na stadionu Karaiskakis osjećali kao kod svoje kuće.

Za to su se pobrinuli domaćini, koji su iskoristili još jednu priliku da pokažu koliko poštuju navijače Crvene zvezde. Koreografija koja je istaknuta na početku susreta prikazala je prijateljske odnose koji traju decenijama.

Dok je cijeli stadion bio obojen u zajedničke boje, tribina sa najvatrenijim navijačima Olimpijakosa imala je koreografiju koja se spuštala sa krova. Sa njega su visila tri različita platna, dva koja prikazuju grbove grupa i jedan sa ljudskim figurama.

Olimpijakos je, ponosan na koreografiju koja je navijački obilježila šesto kolo Lige šampiona, podijelio na svom zvaničnom profilu snimak o njenom nastanku. Od razvijanja platna na parkingu stadiona, preko njegovog farbanja, podjele po mestima na stadionu, pa do planinarske opreme i ''dizanja'' grbova na sam krov stadiona.

Koreografija navijača Olimpijakosa za meč sa Crvenom zvezdom.
Izvor: Youtube/Olympiacos FC Official Channel


Cijela priča o nastanku ove koreografije je fenomenalna, a na snimku se vide i detalji koji često promaknu. Ovakav snimak pokazuje koliko je vremena i truda potrebno za nešto što će kratko trajati, ali istovremeno i oduševiti veliki broj navijača.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC