• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković umesto Milojevića: Slažem se da može bolje, ali rezultat se pamti

Autor mondo.rs

Šefa stručnog štaba Crvene zvezde, pred novinarima je posle pobede nad Čukaričkim zamenio njegov pomoćnik Vladimir Janković.

 Jankovic-umesto-Milojevica-Slazem-se-da-moze-bolje-ali-rezultat-se-pamti Izvor: MN PRESS

Vladan Milojević je dao intrigantnu izjavu za TV Arena Sport, a protom propustio konferenciju za medije posle pobede Crvene zvezde nad Čukaričkim 3:1 u poslednjoj utakmici 2019. godine.

Tim povodom oglasio se sportski direktor Mitar Mrkela, dok je pred novinarima govorio Vladimir Janković, jedan od Milojevićevih pomoćnika u stručnom štabu.

Možda će vas zanimati

"Večerašnja utakmica je bila veoma značajna za nas. Kako smo započeli prvenstvo, tako smo želeli da ga i završimo - uspešno i to nam je pošlo za rukom. Bila je borbena utakmica, a za protivnika smo imali kvalitetnu ekipu, čiji se potecnijal ogleda u mladim igračima željnim dokazivanja. Uz njih, imaju i iskusne fudbalere koji su sa tog aspekta donosili kvalitet. U prvom poluvremenu smo se trudili da uspostavimo našu igru i vrlo brzo smo uspeli da povedemo. Vežbali smo prekide i znali smo da možemo tako da postignemo pogodak. Oni su nam uzvratili fenomenalnim golom sa pola terena gde je Stojanović bio 'laserski' precizan. U drugi deo igre smo ušli onako kako se to očekuje od nas. Ambiciozno i sa imperativom pobede. Promešali smo karte, promenili formaciju, zaigrali sa dva špica i došli do realizacije koja nam je trebala", rekao je Janković u uvodu svog izlaganja.


Pohvalio je igrače Crvene zvezde, za sve ono što su postigli tokom jeseni - odnosno za prvo mesto na tabeli Superlige sa 11 bodova više od drugoplasiranog Partizana, za drugi uzastopni ulazak u Ligu šampiona i četvrtfinale Kupa Srbije.

"Čestitam igračima koji su imali dosta poteškoća u toku ovih nekoliko meseci. Pre svega, postojao je takmičarski imperativ koji je bio pred njima da u svakom meču moraju da pobede. Uz sve povrede koje su nas remetile, uspeli smo da odigramo veliki broj utakmica sa opterećenjem. Najvažnije za nas je bilo prvenstvo i drago nam je što imamo toliku prednost u odnosu na konkurente. Hvala svima u klubu koji su nam pružili podršku tokom ovog perioda".

Osvrnuo se Janković i na igru Zvezdinih fudbalera tokom jeseni.

"Subjektivan utisak je da li igramo dobro ili loše, ali postoje objektivni parametri na osnovu kojih volim da komentarišem stvari. Možda nismo bili atraktivni, ali smo bili dovoljno uspešni da napravimo bodovnu zalihu u odnosu na rivale. Praktično smo uspeli da ostvarimo cilj, a tek je polusezona. Slažem se da može bolje, ali za velike klubove je važno da imaju rezultat, jer na kraju se on piše i pamti",  podvukao je Janković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC