• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda pravi NOVI stadion - od 200 miliona evra! (VIDEO)

Autor Jovan Terzić

Generalni direktor crveno-bijelih predstavio veliki klupski plan.

 Fk Crvena zvezda novi stadion 200 miliona evra Zvezdan Terzić Izvor: MONDO/MN Press

Crvena zvezda ulazi ambiciozno u 2020. godinu!

Generalni direktor crveno-bijelih Zvezdan Terzić najavio je u nedjelju uveče da je uveliko u toku priprema za izgradnju novog stadiona, na mjestu na kojem je sada "Rajko Mitić".

Možda će vas zanimati

 "Već mjesecima pripremamo dokumentaciju za novi stadion. Oformili smo radnu grupu i trebaće nam dvije godine da sve pripremimo i počnemo radove. Planiramo da kapacitet bude oko 42.000 mjesta i koštaće oko 200 miliona evra. Naravno da o tome pregovaramo i sa vrhom države", rekao je Terzić na tradicionalnoj "Crveno-bijeloj večeri", organizovanoj povodom završetka godine.

U osvrtu na kalendarsku 2019, direktor crveno-bijelih rekao je da je to bila druga istorijska godina zaredom.

"U maju smo osvojili titulu, u avgustu ponovo ušli u Ligu šampiona, a danas smo jesenji šampioni sa 11 bodova više od Partizana", rekao je i podsjetio na da je Zvezda prije nekoliko godina "bila klinički mrtva".





Mrkela o stadionu: "Nismo imali uslove"

"Prije dvije godine kada smo se kvalifikovali u Ligu Evrope vidjeli smo da nemamo potrebne uslove da igramo, niti da kvalitetno treniramo i oporavljamo igrače, ali sada idemo u dobrom smjeru. Mnogo toga je unapređeno", rekao je sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.

Terzić je, takođe, govorio o poboljšanoj infrastrukturi stadiona i dobrom radu Omladinske škole.

"U januaru nam predstoji rekonstrukcija i podmlađivanje tima i sigurno će neki mladi igrači imati zapaženu minutažu", dodao je Terzić na oproštaju od godine na izmaku.

Neposredno poslije večerašnje utakmice Crvena zvezda - Čukarički, trener crveno-bijelih Vladan Milojević najavio je da će mu to biti "najdraža pobjeda", a potom se nije pojavio na konferenciji za novinare.

Očekivano, tako je dao povod za nagađanja da se oprostio od crveno-bijelih, a u Zvezdi su odmah reagovali, porukom da trener ima ugovor do juna i da se on pita da li će ostati.
Milojević se takođe pojavio na večernjoj svečanosti, a više priče o njegovom statusu i ostanku biće u ponedjeljak i utorak.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ma nista

BG blizanci su promasena prica. Grupna faza evropskih takmicenja im je limit. Za vise para nemaju a kad ispadnu vrate se u realnost domace lige koju su demolirali otimanjem para od ostalih i prisvajanjem samo sebi. Ta liga je totalno nezanimljiva, to niko ne gleda. I onda dodjemo do toga da su domacu ligu prerasli a za vise u evropi nemaju potencijala da se bore sa finansijski mnogo jacim. Prvi put kad ne dodju ni do grupe LS pocece da se urusava taj nakaradni sistem

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC