• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina posle sukoba Lalatovića i Lazetića: Mir, mir, niko nije kriv

Autor mondo.rs

UO Vojvodine podržao i trenera i sportskog direktora

 Vojvodina posle sukoba Lalatovića i Lazetića: Mir, mir, niko nije kriv Izvor: MN PRESS

Vojvodina je imala dosta uspešnu polusezonu, koju je završila na trećem mestu. Ipak, pored dobrih igara i još boljih rezultata, prvi deo sezone obeležio je i sukob trenera Nenada Lalatovića i sportskog direktora Nikole Lazetića.

Prvo je Lalatović rekao da je atmosfera u klubu mnogo bolja od odlaska Lazetića, a onda mu je ovaj odgovorio da nikuda nije odlazio. Klub je sada saopštio da je održana sednica Upravnog odbora kluba, koji je podržao obojicu.

Možda će vas zanimati

Drugim rečima "mir, mir, mir, niko nije kriv".


"Pored razgovora o temama koje su bitne za svakodnevno funkcionisanje kluba i nastavak sezone 2019/20, izveštaj o učinjenom tokom prethodne polusezone podneli su šef stručnog štaba Nenad Lalatović i sportski direktor Nikola Lazetić", navodi se u saopštenju Vojvodine, uz napomenu da su oba izveštaja usvojena i da je pružena podrška za nastavak "veoma uspešnog rada" obojice.

Posle toga je predsednik Vojvodine Vojislav Gajić naglasio je da se preostali dani do kraja ove godine moraju iskoristiti da bi se ekipa kompletirala i značajno pojačala, sa ciljem da već prvog dana okupljanja uoči početka priprema za novu sezonu, koji je zakazan za 3. januar, svi novi igrači budu na prozivci i spremni dočekaju početak priprema.

Sportski direktor Nikola Lazetić i šef stručnog štaba Nenad Lalatović izrazili su apsolutnu saglasnost sa njegovom konstatacijom i preuzeli obavezu da se u navedenom roku pozabave sa rešavanjem ovog pitanja.

Predsednik Vojislav Gajić je istovremeno naglasio da pozicija Vojvodine na tabeli na kraju ove sezone "jednostavno mora biti jedna od onih koja obezbeđuje učešće u evropskom takmičenju", kao i da "svi u klubu moraju agilno i predano raditi kako bi se taj cilj ostvario", sa čime su se saglasili i svi preostali članovi Upravnog odbora.

Pred kraj sednice, saglasnost sa svim navedenim izrazio je i generalni direktor Vojvodine Dušan Bajatović, koji je istakao da će i ubuduće pružiti svoju punu podršku i u svim drugim segmentima bitnim za funkcionisanje kluba, da bi rezultati kluba bili u skladu sa renomeom koji ima u srpskom fudbalu, ali i da bi Vojvodina naredne sezone predstavljala Srbiju na međunarodnoj sceni.

Uz konstataciju da u drugom delu sezone ni u kom smislu ne sme biti zanemareno ni učešće u Kupu Srbije, predsednik Vojislav Gajić i preostali članovi Upravnog odbora jednoglasno su se složili da je minula polusezona bila veoma i izrazito uspešna.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC