• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rusi pišu: Bane Ivanović završava karijeru u Zvezdi?!

Autor mondo.rs

Nekadašnji kapiten Srbije bi prema ruskim medijima mogao da stigne u "Ljutice Bogdana" i postane vođa tima Dejana Stankovića.

 Rusi pišu: Bane Ivanović završava karijeru u Zvezdi?! Izvor: MN PRESS

Branislav Ivanović bi mogao da postane fudbaler Crvene zvezde i to ističe renomirani ruski list "RIA Novosti"!

U burnim danima za crveno-bijele, kada je došlo do odlaska Vladana Milojevića i kada se čeka predstavljanje Dejana Stankovića kao njegovog zamjenika, sada se još jedno veliko ime dovodi u vezu sa šampionom Srbije.

Možda će vas zanimati

 Kako piše Sergej Jaremenko, novinar pomenutog lista, Branislav Ivanović bi mogao da karijeru završi u Crvenoj zvezdi!

Kako se navodi u tekstu, Zenit će do juna pokušati da se riješi velikog broja stranaca, a Ivanović je u grupi igrača kojima neće biti ponuđen novi ugovor.

Zato bi 36-godišnji defanzivac mogao da završi karijeru u timu velikog prijatelja Dejana Stankovića, novog trenera Crvene zvezde, i bivšeg bliskog saigrača u reprezentaciji od koga je naslijedio kapitensku traku.

U tekstu se navodi da je plan Zenita da rastereti budžet poslije ispadanja iz Lige šampiona i da tokom zime neće biti novih pojačanja. Navodno je već određeno kojih osmorica stranaca ostaju u klubu i među njima neće biti srpskog štopera.

"Igrači koji će sigurno zauzeti mjesta stranaca za narednu sezonu jesu Rakitski, Daglas Santos, Vilmar Barios, Malkom, Drijusi i Serdar Azmun. Branislavu Ivanoviću ističe ugovor za šest mjeseci i prema glasinama koje se mogu čuti u Sankt Peterburgu novi mu neće biti ponuđen. Bivši srpski kapiten bi karijeru mogao da završi kod kuće, u svojoj zemlji i Crvenoj zvezdi. Prednost ovakvom razvoju situacije daje činjenica da dva kluba imaju istog sponzora", piše Jaramenko za "RIA Novosti".

Izvor: MN PRESS

Važno je naznačiti da se ovdje ne radi o planovima Zenita da Ivanovića pusti da napusti klub na zimu, već u ljeto 2020. godine, kada bude postao slobodan igrač.

Nekadašnji fudbaler Čelsija je prije dvije i po godine postao igrač Zenita, potpisavši trogodišnji ugovor sa godišnjom platom od 3,3 miliona evra.

Uprkos tome što je jedan od najstandardnijih igrača kluba iz Sankt Peterburga, u Zenitu su očigledno svjesni da će Ivanović u februaru napuniti 36 godina. On je bio starter na 26 od 30 utakmica Zenita u svim takmičenjima ove sezone.

Još jedna pogodnost u čitavoj priči mogla bi da bude prethodna saradnja Ivanovića sa aktuelnim generalnim direktorom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem, kada su obojica bili dio OFK Beograda.

Dejan Stanković će u subotu biti predstavljen kao novi trener Crvene zvezde, a zanimljivo je da je Ivanović sa 105 nastupa u dresu Srbije prestigao upravo nekadašnjeg igrača Lacija i Intera (103 nastupa).

Hoće li nekadašnji saigrači iz nacionalnog tima sarađivati u Crvenoj zvezdi, pokazaće vrijeme...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC