• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad se tata Tadić naljuti: "Mnogo sam želio da Dušan ode u Mančester!"

Autor mondo.rs

Otac Dušana Tadića otkrio da je njegov sin prije pet godina imao priliku da postane fudbaler "crvenih đavola", ali da nije želio da ode na "Old Traford".

Dušan Tadić - fudbaler Mančester junajted? Ne zvuči loše, mada ni mnogo realno u ovom trenutku, ali te 2014. godine to je bila prava mogućnost.

Više od pet godina kasnije, njegov otac, Petar Tadić otkrio je za holandske medije da je danas kapiten Ajaksa donio odluku da ne ode u Mančester, već u Sautempton.

Možda će vas zanimati

Tadić senior je u intervjuu "Voetbal International" otkrio da je žarko želio da njegov sin postane fudbaler Mančestera junajteda, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

"Dušan je mogao da ode u Mančester Junajted i Sautempton. Htio sam da ode u Mančester, kod Van Gala. Međutim, Dušan je želio da igra kod Ronalda Kumana. Nismo uspjeli da se dogovorimo", rekao je Petar Tadić o dešavanjima iz 2014. godine.

On je istakao divljenje prema najtrofejnijem engleskom klubu.

"Mančester Junajted je oduvijek bio vrhunski klub. Bio sam obožavatelj Bobija Čarltona, Džordža Besta, Rajana Gigsa, Pola Skolsa... Uvijek su imali vrhunske igrače. Čak i sada kada stvari idu manje dobro, ja i dalje volim Mančester Junajted. Zato sam bio mnogo ljut na Dušana. Razgovarali smo o tome cijelo veče, ali na kraju je Dušan rekao da će ionako odabrati Sautempton."

Dušan Tadić je proveo četiri sezone u Sautemptonu i Premijer ligi, da bi u ljeto 2018. napustio Ostrvo i preselio se u Amsterdam. Od tada briljira u dresu Ajaksa.

U kalendarskoj 2019. godini je postigao preko 30 golova, a sa "kopljanicima" je prošle sezone osvojio Erediviziju i holandski kup, dok je u Ligi šampiona igrao u polufinalu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC