• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Everton predstavio Anćelotija - na "Gudisonu" do ljeta 2024. godine!

Autor mondo.ba

Ugovor je potpisan na četiri i po godine

Karlo Anćeloti danas je zvanično predstavljen kao novi trener Evertona, sa kojim ga ugovorna obaveza veže u naredne četiri i po godine!

Tako će doskorašnji strateg Napolija među ''karamelama'' ostati do kraja sezone 2023-24, a kako je saopšteno iz kluba, prisustvovaće današnjem okršaju sa Arsenalom na ''Gudisonu'', a debitovaće 26. decembra na istom mjestu protiv Barnlija.

Možda će vas zanimati

''Ovo je veliki klub, sa dugom tradicijom i ogromnom bazom navijača koji žive za klub. Jasna je vizija rukovodstva kluba, koje želi samo uspjehe i trofeje. To je nešto što mi se kao treneru dopalo i uzbuđen sam što ću imati priliku da radim u ovom klubu i da pomognem da te vizije postanu realnost'', rekao je novoimenovani trener ''plave strane Liverpula'' za zvanični sajt kluba, te dodao:

''Vidio sam, posmatrajući situaciju u protekle dvije sedmice, da su igrači sposobni za mnogo toga. Ono što je Dankan (Ferguson, privremeni trener nakon smjene Marka Silve, prim.aut.) uradio u tom periodu mu je velika preporuka. Dobra organizacija, jaka disciplina i motivacija su ključne stvari u fudbalu, Dankan to ima i radujem se što ću u budućnosti imati priliku da sarađujem sa njim'', naveo je Anćeloti prilikom današnjeg predstavljanja.

Tokom trenerske karijere, Anćeloti je osvojio 20 trofeja, a najviše trenirajući Milan – čak osam. Po četiri pehara je osvojio sa Čelsijem i Realom, tri sa minhenskim Bajernom, a po jedan sa Juventusom i Pari sen Žermenom.

Zanimljivo, Anćeloti je kao trener osvajao šampionske titule u četiri različite zemlje i to sa Milanom, Čelsijem, Pari sen Žermenom i Bajernom, a tri puta je uspijevao da pokori Evropu – dva puta sa ''rosonerima'' i jednom sa ''Los Blankosima''.

Posljednji klub u karijeri prije dolaska na Gudison bio mu je, svakako, Napoli koji je trenirao od maja 2018. godine.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC