• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije samo Pelegrini kriv: Otkaz direktoru koji je "prokockao" 174 miliona

Autor mondo.rs

Jedan od razloga neuspeha Vest Hema ove jeseni je i loš prelazni rok...

Čileanski menadžer Manuel Pelegrini (66) dobio je otkaz u Vest Hemu pošto je ekipa zabeležila poraz od Lestera (2:1), čak osmi u poslednjih 12 utakmica, ali neće biti jedini koji napušta "Olimpijski stadion" u Londonu pred kraj 2019. godine.

Rukovodstvo "čekićara" odlučilo je da kovertu sa otkazom uruči i direktoru Mariju Husiljosu koji je bio zadužen za pojačanja, a gotovo da se niko od novopridošlica još nije pokazao.

Možda će vas zanimati

Ovaj Argentinac je od juna 2018. godine vodio brigu o transferima i za tri prelazna roka potrošio je čak 174 miliona evra. I dok je u prvoj sezoni imao nekoliko pogodaka, poput Felipea Andersona (Lacio) i Ise Dijopa (Tuluz), prethodno leto bilo je baš loše za njega.


Vest Hem je proteklog leta potrošio 80 miliona evra na dolaske Sebastijana Alera (Frankfurt, 40 miliona), Pabla Fornalsa (Viljareal 28), Albijana Ajetija (Bazel, 8,7) i Gonsala Kardoza (Boavista, 3), a nijedan od ovih igrača se tokom jeseni nije uklopio u sistem Manuela Pelegrinija zbog čega su trpeli rezultati ekipe, dok ni starosedeoci nisu igrali kako treba...

Aler, sjajni napadač iz Frankfurta koji je prošle sezone igrao u tandemu sa Jovićem, postigao je tek pet golova ove sezone, dok je Fornals, koji je blistao na Evropskom prvenstvu za mlade u dresu Španije, tek u prošlom kolu postigao svoj prvenac.

Za sada se kao opcija za novog menadžera Vest Hema najviše spominje Dejvid Mojes, koji je već radio u Londonu, dok za sada nema ideje oko novog sportskog direktora.

Vest Hem se nalazi na 17. mestu sa bodom više iznad opasne zone. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC