• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poklon ser Aleksu za Novu 2020: Marsijal, pa Rašford!

Autor mondo.rs

Legendarni menadžer uživao je u pobedi, više nego igri Mančester junajteda u poslednjoj utakmici u 2019. godini koja je završena pobedom 0:2 na "Turf muru".

Ser Aleks Ferguson dobio je lep poklon od Antonija Marsijala i Markusa Rašforda pred doček 2020. godine:

Barnli - Mančester junajted 0:2 (0:1) pred 22.000 promrzlih navijača ove subote uveče na "Turf muru" u poslednjoj utakmici Premijer lige u 2019. godini.

Momci menadžera Olea Gunara Solskjera uspeli su da osvoje šest bodova u poslednjih 48 sati i tako poprave utisak posle neprijatnog poraza od Votforda rezultatom 2:0 "potpisanog" kiksom Davida De Hee.

Možda će vas zanimati

Srpski reprezentativac Nemanja Matić bio je u startnoj postavi "đavola" u utakmici Premijer lige posle dugo vremena i pružio dobru partiju u borbi sa vezistima domaćih. Srbin je do večeras imao 182 minuta takmičarskog fudbala ove sezone.

Marsijal je prekjuče postigao dva gola u trijumfu nad Njukaslom od 4:1, a večeras surovo kaznio neozbiljnost Čarlija Tejlora na svojoj polovini koji je pokušao da dribla Andreasa Pereiru, izgubio loptu kraj leve aut linije i potom odgledao kako Brazilac "povezuje" Francuza sa golom "tik" pred odlazak na odmor".

Menadžer Barnlija Šon Dajš nije ništa menjao na poluvremenu, ali jeste pravio ofanzivne izmene u nastavku, međutim Junajted je bio taj koji je stvarao bolje šanse i koji ih, sve do ulaska u nadoknadu vremena, nije koristio.

Tada je u jeku inicijative domaćih "sevnula" ko zna koja kontra gostiju sa "Old traforda", Rašford je istrčao sam pred Nika Poupa i uz malo muke i malo sreće uspeo da ga zaobiđe, a potom u padu plasira "sporu" loptu u nebranjenu mrežu za evidentan skok na tabeli.

Marsijalu je to bio deseti, a Rašfordu 12. pogodak u sezoni, koju će "đavoli" nastaviti 1. januara gostovanjem Arsenalu na "Emirejtsu" u Premijer ligi, 4. januara gostovanjem Vulverhemptonu na "Molinou" u FA kupu, odnosno 7. januara gradskim derbijem sa Sitijem na "Old trafordu", takođe u ligi.

U međuvremenu, poslednji takmičarski dan u 2019. bio je i poslednji Manuela Pelegrinija na klupi Vest Hema, koji se sprema da vrati Dejvida Mojesa na "London" stadion.

Barnli: Poup - Bardsli, Tarkovski, Mi, Tejlor - Hendrik (od 59. Rodrigez), Vestvud, Kork (od 87. Brejdi), Meknil - Vud, Barns (od 68. Gudmundson).

Mančester junajted: De Hea - Jang, Lindelof, Megvajer, Vilijams - Fred, Matić - Džejms, Pereira (od 74. Lingard), Rašford - Marsijal (od 89. Šo).

Pročitajte sve rezultate, strelce i tabelu Premijer lige pred doček Nove 2020. i žestoku akciju zakazanu za 1. januar u popodnevnim i ranim večernjim satima.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC