• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjova odbrana je baš loša, ali Totenhem se uz VAR provukao u Noriču

Autor mondo.rs

U drugom meču igranom od 18.30, Lester savladao Vest Hem i moguće presudio Manuelu Pelegriniju.

Kada kažete Žoze Murinjo, prvo pomislite na čvrstu odbranu, ali možda bi u narednom periodu valjalo dobro porazmisliti o takvom razmišljanju, pošto je upravo odbrana koštala Totenhem boljeg rezultata na "Kerou roudu".

NORIČ - TOTENHEM 2:2 (1:0)
/Vrančić 18, Orije ag. 61 - Eriksen 55, Kejn pen. 83/

Možda će vas zanimati

Totenhem se vratio pravljenju loših rezultata pošto su samo dva dana nakon jedva izborene pobede protiv oslabljenog Brajtona sada mogli samo do boda protiv tima koji se nalazi u zoni ispadanja.


"Pevci" su i ovoga puta olako dopuštali protivniku da postižu golove, a na drugoj strani su imali dosta sreće da stignu do remija, pošto nijedan od dva gola nisu postigli "iz igre".

Sve je počelo u 18. minutu kada je Mario Vrančić doveo Norič u vođstvo i to na isuviše lak način. Hrvat je sam išao u prodor ka golu Totenhema, niko ga nije napadao, a i udarac po sredini gola Paulo Gazaniga je uspeo da ne odbrani.

Možda i ključni trenutak desio se u 33. minutu kada je Temu Puki povisio na 2:0, da bi posle gledanja VAR snimka sudije utvrdile da je ipak postojao ofsajd. Ipak, blago rečeno, bilo je nemoguće utvrditi da li je ofsajd zapravo i postojao. Pogledajte tu situaciju OVDE.

U nastavku je Kristijan Eriksen imao svoj briljantan momenat, pogodivši iz slobodnog udarca, međutim, samo šest minuta je trebalo Noriču da ponovo povede.

Ovoga puta je odbrana Totenhema ponovo bila smotana, a Jan Vertongen je napucao Serža Orijea u noge, pa odbijena lopta odlazi u gol "pevaca".

Spas je ipak stigao iz jedanaesterca posle faula nad Harijem Kejnom, ali Murinjo će biti daleko od zadovoljnog. Njegov tim je već peti put u Premijer ligi primio dva gola na jednom meču uprkos tome što su to bila i jedina dva šuta u okvir gola Gazanige.

Za to vreme, Lester je uspeo da trijumfuje u Londonu protiv Vest Hema uprkos tome što su napravili devet promena u odnosu na meč protiv Liverpula - 2:1.

Na terenu nije bilo ni Džejmija Vardija - čija žena se tokom dana porodila- ni Džejmsa Madisona, a Demaraj Grej je tokom 83 minuta provedena na terenu prešao put od tragičara do heroja.

U 12. minutu nije realizovao jedanaesterac, ali je u 56. postavio konačan rezultat za pobedu svog tima. Prethodno je Keleći Iheanačo doveo "lisice" u vođstvo, da bi Pablo Fornals izjednačio za domaće u završnici prvog poluvremena.

Ekipa Brendana Rodžersa je tako, uprkos kadrovskim promenama, ostvarila vrlo važan trijumf kojim su obezbedili ulazak u 2020. godinu na drugom mestu Premijer lige.

Mediji na Ostrvu su pisali da je ovaj meč presudan za Manuela Pelegrinija ukoliko želi da ostane menadžer Vest Hema, a kako su upisali već 10. poraz u sezoni, moguće je da će Čileanac vrlo brzo i dobiti otkaz...

PREMIJER LIGA, 20. KOLO:

Brajton - Bornmut 2:0 (1:0)
/Jahanbakš 3, Muj 79/

Njukasl - Everton 1:2 (1:1)
/Šar 56 - Kalvert-Luin 13, 64/

Sautempton - Kristal Palas 1:1 (0:0)
/Ings 74 - Tomkins 50/

Votford - Aston Vila 3:0 (1:0)
/Dini 42, 67, Sar 71/

Norič - Totenhem 2:2 (1:0)
/Vrančić 18, Orije ag. 61 - Eriksen 55, Kejn pen. 83/

Vest Hem - Lester 1:2 (1:1)
/Fornals 45 - Iheanačo 40, Grej 56/

Barnli - Mančester junajted 0:2 (0:1)
/Marsijal 44, Rašford 90+5/

nedelja:

Arsenal - Čelsi (15:00)
Liverpul - Vulverhempton (17:30)
Mančester siti - Šefild junajted (19:00)

TABELA: Liverpul (-2) 52, Lester 42, Mančester siti (-1) 38, Čelsi (-1) 32, Mančester junajted 31, Totenhem 30, Vulverhempton (-1) 30, Šefild junajted (-1) 29, Kristal Palas 27, Everton 25, Njukasl 25, Arsenal (-1) 24, Barnli 24, Brajton 23, Sautempton 22, Bornmut 20, Vest Hem (-1) 19, Aston Vila 18, Votford 16, Norič 13.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC