• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poter je pravi ''čarobnjak'', Bornmut će morati da brine o opstanku

Autor mondo.rs

Fudbaleri Brajtona i Bornmuta otvorili su današnji program u Premijer ligi.

Na otvaranju 20. kola Premijer lige, fudbaleri Brajtona su uspjeli da savladaju Bornmut (2:0) i tako gostima ''poklone'' nove brige u ovim prazničnim danima.

Ekipa Grejema Potera je ponovo odigrala sjajan meč i sasvim zasluženo stigla do nova tri boda. ''Galebovi'' ovakvom igrom neće imati problema da opstanu u ligi, dok će ''Trešnjice'' morati da strepe do samog kraja sezone.

Možda će vas zanimati

 Svi statistički parametri, ali i sve ono što prosečan gledalac vidi tokom meča, danas je bilo na strani Brajtona. Kada je Alireza Jahanbakš već u trećem minutu pogodio gol gostiju, bilo je jasno da će ekipa Edija Haua imati mnogo problema.

Iranski fudbaler je stigao u Englesku kao jedna od najvećih zvijezda holandske Eredivizije, ali do sada nije uspio da opravda taj status. Današnji pogodak je možda korak u pravom smjeru.

Drugi gol na meču postigao je Den Burn, ali on je poništen nakon predugog konsultovanja sa VAR tehnologijom. Ispostavilo se da je skoro dva metra visoki lijevi bek bio u ofsajdu tokom te akcije, pa je Poterova ekipa pobjedu morala da potvrdi na drugi način.

Igraju jako lijep fudbal ove sezone, a to su pokazali i u 79. minutu. Trosar je prelijepo, spoljnim dijelom stopala ubacio loptu u kazneni prostor, a tamo je Aron Muj nakon jednog driblinga gađao i pogodio gol gostiju. Dovoljno za pobjedu sa ovog meča.

Ekipa Brajtona se sada nalazi na 13. poziciji sa 23 osvojena boda. To je daleko bolja pozicija od one koju ima njihov rival. Bornmut je na 16. mjestu sa 20 bodova, a eventualne pobjede Vest Hema i Aston Vile u ovoj rundi bi ih gurnule u opasnu zonu.

PAROVI 20. kola:

Brajton - Bornmut 2:0 (1:0)
/Jahanbakš 3, Muj 79/

Njukasl - Everton (16:00)
Sautempton - Kristal Palas (16:00)
Votford - Aston Vila (16:00)
Norič - Totenhem (18:30)
Vest Hem - Lester (18:30)
Barnli - Mančester junajted (20:45)

nedelja:
Arsenal - Čelsi (15:00)
Liverpul - Vulverhempton (17:30)
Mančester siti - Šefild junajted (19:00)

TABELA: Liverpul (-1) 52, Lester 39, Mančester siti 38, Čelsi 32, Vulverhempton 30, Totenhem 29, Šefild junajted 29, Mančester junajted 28, Kristal Palas 26, Njukasl 25, Barnli 24, Arsenal 24, Brajton (+1) 23, Everton 22, Sautempton 21, Bornmut (+1) 20, Vest Hem (-1) 19, Aston Vila 18, Votford 13, Norič 12.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC