• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milivojević asistent, Anćeloti već ima ljubimca, Votford može sa 10 igrača!

Autor mondo.rs

U terminu od 16:00 odigrane su tri utakmice 20. kola Premijer lige.

Dvadeseto kolo Premijer lige je počelo nešto ranije danas, a nastavljeno je mečevima od 16:00. Igrane su tri utakmice, a videli smo pobedu domaćeg tima, pobedu gostujućeg tima i remi.

Promene na klupama dale su rezultat. Everton je na gostovanju savladao Njukasl (2:1), Votford je na svom terenu bio ubedljiv protiv Aston Vile (3:0), a bodove su podelili Sautempton i Kristal Palas (1:1).

Možda će vas zanimati

Krenućemo od meča koji se igrao na severu zemlje, gde je Everton gostovao ''Svrakama''. tim koji je preuzeo Karlo Anćeloti nastavio je da se oporavlja od mandata Marka Silve. Uspeli su da stignu do novih bodova, pobedom za koju je najzaslužniji Kalver-Luin.


Mogao bi mladi napadač da postane omiljeni igrač italijanskog trenera, pošto je postigao sva tri gola od dolaska Anćelotija u klub. Gol za Njukasl postigao je Fabijan Šar, nakon sjajne asistencije Endija Kerola.

Votford je takođe promenio trenera, mada oni to rade previše često. Predvođeni Najdželom Pirsonom postali su ozbiljan kandidat da izbore opstanak, a pobedom na Aston Vilom su to potvrdili. Igrali su dobro, pa tim iz birmingema nije uspeo da im parira.

Troj Dini je postigao svoj prvi gol iz igre u ovoj sezoni, Adrijen Marijapa dobio crveni karton, ali su ''Stršljenovi'' nastavili da ubadaju. Ponovo Dini, sada sa bele tačke, a na kraju i Ismaila Sar za potvrdu obe pobede.

Zanimljiv meč igrali su Sautempton i Kristal Palas, a tamo nije bilo pobednika. Luka Milivojević je bio asistent kod prvog gola na meča. Sjajno je izveo slobodan udarac, pogodio je ''u trepavicu'' Džejmsa Tomkinsa, a ovaj prvo prečku, a zatim i mrežu ''Svetaca''.

Izjednačio je Deni Ings, najbolji igrač Sautemptona u ovoj sezoni, nakon velike greške u odbrani Palasa. Bio je to njegov 12. pogodak u sezoni, a samo je Džejmi Vardi postigao više.

Izveštaj sa meča Brajton-Bornmut, kao i tabelu Premijer lige pogledajte na linku. 

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC