• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Možete li da zamislite scenario: Hari Kejn nije najbolji napadač Totenhema?

Autor mondo.rs

Totenhem bira najbolje igrače u posljednjih deset godina, ali glasovi u anketi pokazuju da Kejn nije zaslužio mjesto u idealnom timu.

Tokom prethodnih deset godina Totenhem je napravio velike rezultate. Od jednog običnog tima u Premijer ligi stigli su do finaliste Lige šampiona, redovnih plasmana u četiri najbolja engleska tima, kao i do izgradnje velikog stadiona.

Možda će vas zanimati

 Pod dirigentskom palicom Maurisija Poketina, Totenhem je počeo da postaje veliki klub. Značajnu ulogu u svemu tome je imao Hari Kejn, najbolji igrač ''Pevaca'' u aktuelnom sastavu. Ali, ne i u tviter anketi.

Zvanični nalog londonskog kluba je na društvenoj mreži Tviter napravio anketu u kojoj bira igrače po pozicijama, na osnovu učinka u poslednjih deset godina. Kandidati za mjesto u napadu su Džermejn Defo, Piter Krauč i Hari Kejn.


Naravno, aktuelni član Totenhema je dugo vodio u ovom izboru, ali se čini da će izgubiti trku. Razlog za to su navijači Liverpula koji su vidjeli anketu i odlučili da glasaju za fudbalera koji je nosio i dres njihovog kluba!

Ima još malo vremena do isteka roka za glasanje, a Piter Krauč ima ubjedljivu prednost u odnosu na preostala dva kandidata. Do sada je glasalo skoro 600 hiljada ljudi, a Krauč ima preko 60% glasova!


Džermejn Defo je otpao iz trke, pošto je za njega glasalo samo 6% ispitanika, a Kejn bi možda mogao da se, u foto-finišu, izjednači sa jedinim penzionerom u ovoj grupi. Ipak, njegovih 33% mu ne daju prevelike šanse.

Ne treba ni govoriti koliko su navijači Liveprula oduševljeni što im je akcija uspjela. Omasovili su glasanje, podržali svog favorita i upropastili anketu rivalu iz prošlogodišnjeg finala Lige šampiona.

Pored glasanja za najboljeg igrača u napadu, u toku su glasanja i za ostale pozicije. Klub se za sada oglasio samo o ovom kontroverznom izboru, primjećujući određene nepravilnosti na nalogu.


Liverpul i Totenhem su odigrali jedan meč u Premijer ligi ove sezone, a trenutni lider je pobijedio na tom susretu. Hari Kejn je postigao pogodak u prvom minutu meča, ali su ga neutralisali golovi Džordana Hendersona i Mohameda Salaha.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC