• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nižu se priznanja: Branislav Ivanović u idealnom timu Čelsija

Autor mondo.rs

Srpski defanzivac je izabran od strane navijača londonskog kluba u idealni tim za prethodnih deset godina.

Iako se decenija završava tek naredne godine, mnogi izbori za najboljeg pojedinca i tim pojavljuju se ovih dana, na kraju 2019. godine. Tako je i u Čelsiju.

Londonski tim je organizovao glasanje za najbolji tim u prethodnih deset godina, a Branislav Ivanović je, sasvim zasluženo, zauzeo mjesto u njemu. Ova ekipa deluje impresivno, a Čelsi je u posljednjih desetak godina imao nevjerovatne rezultate.

Možda će vas zanimati

Iako ovakvi izbori često znaju da budu loši, pošto ne sagledaju realno stanje stvari, Čelsijevi navijači su bili veoma objektivni kada su glasali. Tako je njihov tim sastavljen stvarno od onih najboljih, uz možda jedan ili dva izuzetka.

Navijači ''Plavaca'' su se odlučili za Petera Čeha na golu, a za Ešlija Kola, Džona Terija, Gerija Kejhila i Branislava Ivanovića u posljednjoj liniji. Ispred njih je Ngolo Kante, momak koji bi ovakvo mjesto mogao da zauzme u još nekoliko timova i izbora.


Vezni red će popuniti sadašnji menadžer Čelsija Frenk Lampard, kao i Mikael Esijen, nekadašnji reprezentativac Gane. Što se tiče ofanzivne trojke, tamo su mjesto našli Eden Azar, Vilijan i Didije Drogba, naravno.

Nema sumnje da bi i klupa ovog tima bila ekstremno snažna, a navijači Čelsija su se u komentarima prisjetili nekih igrača koji bi mogli da konkurišu za nju. smatraju da je u ovom timu bilo mjesta za Sezara Aspilikuetu, Huana Matu, Dijega Koštu, Ramiresa, Seska Fabregasa...

Ovo priznanje za Ivanovića dolazi nakon što je izabran u idealni tim ruske Premijer lige u prethodnih deset godina. Iako je veći dio te decenije proveo u Engleskoj, nekoliko sezona je bilo dovoljno da pokaže Rusima sav kvalitet. Ni navijači Čelsija ga nisu zaboravili.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC