• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuluševski u prvim danima januara na ljekarskom pregledu u Juventusu

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Skaj Sport Italija" objavio je da će “stara dama“ platiti 35 miliona evra za ofanzivnog vezistu koji je u vlasništvu Atalante, a ove godine briljirao je u Parmi, te još 10 miliona naknadno.

Italijanski mediji javljaju da će mlada zvijezda Parme Dejan Kuluševski u prvim danima januara obaviti ljekarski pregled u Juventusu, uoči potpisa ugovora sa aktuelnim šampionom Italije.

Prema posljednjim informacijama, Juventus je u ponedjeljak uveče postigao dogovor sa Atalantom, čiji je Kuluševski igrač, i tako ove sezone najvećem rivalu Interu “pred nosom“ uzeo talentovanog švedskog fudbalera.

Možda će vas zanimati

"Skaj Sport Italija" objavio je da će “stara dama“ platiti 35 miliona evra za ofanzivnog vezistu koji je u vlasništvu Atalante, a ove godine briljirao je u Parmi, te još 10 miliona naknadno.

Dodaje se da bi Kuluševski, najbolji igrač Serije A u mjesecu na izmaku, četvrtak trebao obaviti ljekarski pregled, a nakon toga potpisati ugovor na pet i po godina vrijedan 2,5 miliona evra po sezoni uz određene bonuse.

Ostaje još da se vidi da li će Juventus odlučiti da ostavi 19-godišnjeg Kuluševskog do kraja sezone na pozajmici u Parmi, ili će da odmah dovesti u Torino.

Kuluševski, koji je porijeklom Makedonac, profesionalnu karijeru je počeo u Atalanti, u koju je stigao iz omladinskog pogona švedske Bromapojkarne.

Za reprezentaciju Švedske odigrao je jednu utakmicu 18. novembra ove godine.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC