• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaludeo Englesku, sad bi i Španiju: Zaboravite Barsu, mogu u Real

Autor mondo.rs

Fudbaler Vulverhemptona Adama Traore smatra da to što je nosio dres katalonskog kluba nema uticaj na potencijalni transfer u Real Madrid.

Ove sezone on je jedan od momaka o kojima se priča u Premijer ligi. Njegova brzina i fizička snaga su noćne more defanzivaca, a posebno onih koji nose dres Mančester sitija.

Tačno, radi se o Adami Traoreu, fudbaleru Vulverhemtpona i reprezentativcu Španije. nakon što je ''prodrmao'' englesku svojim partijama, mogao bi isto da uradi i u Španiji, ali svojim transferom.

Možda će vas zanimati

Ovaj krilni fudbaler je svoju karijeru počeo u Barseloni, gde je nastupao i za B tim, ali i za prvu ekip. Već sa 17 godina je dobio priliku za debi na velikoj sceni, zamenio je Nejmara i očekivalo se da postane zvezda. Borava u Barsleoni ipak nije potrajao.


Jedna sezona u Aston Vili, pa dve sezone u Midlzbrou i na kraju dve sezone u Vulverhemptonu omogućile su mu da se privikne na engleski fudbal. Zato je ove sezone jedno od najvećih otkrovenja u prvenstvu. Njegovi nastupi privukli su i transfer spekulacije.

''Ako bude prilike da odem u Real, odlazim u Real. Bilo je određenih nesporazuma sa Barselonom kada sam napuštao taj tim. Ne želim da pričam o tome, zadržaću tajnu. Prešao bih u Madrid. Da, zašto da ne? Samo, pre toga treba da postanem jedan od najboljih u Engleskoj.'', rekao je igrač Vulvsa.

Adama Traore je ove sezone upisao četiri pogotka i četiri asistencije u Premijer ligi. Zanimljivo, tri gola je dao Mančester sitiju, dok je onaj jedan postigao na meču protiv totenhema. Očigledno ga inspirišu veliki timovi, pa bi u dresu Reala imao dodatni motiv protiv Barselone.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC