• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako ste se pitali gde je: Arda je ponovo igrač Barselone, ni Turci ga neće

Autor mondo.rs

Nekada je bio jedna od prvih zvezda Atletiko Madrida, a sada ga niko ne želi u svojim redovima...

Arda Turan je ponovo igrač Barselone.

Ako ste na turskog fudbalera zaboravili, ponovo je u centru pažnje, pošto je Bašakšehir njegovu pozajmicu iz katalonskog kluba prekinuo šest meseca pre nego što je prvobitno bilo planirano.

Možda će vas zanimati

Turan je u januaru 2018. godine bio poslat na pozajmicu u Bašakšehir u neobičnom trajanju od dve i po godine, nakon što se mučio za mesto u timu Barselone.

Ipak, njegov ugovor sa Bašakšehirom je sada prekinut šest meseci ranije, a sve to nakon neverovatnog incidenta u kojem je Turan pucao iz pištolja u jednoj bolnici.

Turan je tada posle tuče sa turskom pop zvezdom Berkajom Šahinom pevaču slomio nos, a potom se u bolnici pojavio sa pištoljem iz kojeg je pucao u pod, izazvavši paniku na licu mesta.

Zbog toga je Turčin bio osuđen na uslovnu kaznu dve godine i osam meseci, a u presudi se navodilo i da je posedovao oružje bez dozvole.

U celoj toj priči, najmanje je bilo govora o njegovim partijama na terenu. Turan je u tekućoj sezoni proveo samo 179 minuta na terenu u okviru turske Superlige. Utoliko nije iznenađenje da su u Bašakšehiru želeli prekid saradnje, pa je Turan sada ponovo isključivo fudbaler Barselone.

No, kako stvari stoje, male su šanse da će se u Barselonu i vratiti. Kako tvrdi španska "Marka", on nema nikakvu nameru da se vrati na "Kamp Nou".

Barselona će želeti da ga se reši već u januaru, ne bi li makar nešto zaradila, imajući u vidu da Turanov ugovor ističe 30. juna.

Turan je u Barselonu stigao u leto 2015. za 34 miliona evra, ali se pokazalo da je to bio loš potez za sve osim Atletiko Madrida...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC