• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brendan Rodžers prekinuo glasine: Nema prodaje u januaru!

Autor mondo.rs

Nekoliko veoma interesantnih igrača je trenutno u timu Lestera, ali teško je očekivati da će oni u januaru promijeniti sredinu.

Za pojedine fudbalere Lestera zainteresovan je Mančester siti, za pojedine Mančester junajted. Naravno, i ostali veliki timovi u Engleskoj voljeli bi da u svojim redovima vide momke koji briljiraju pod komandom Brendana Rodžersa.

Najviše se priča o odlasku Džejmsa Medisona, ali se to u januaru neće dogoditi. Tako barem tvrdi čovjek koji stoji iza sjajnih rezultata ovog tima u tekućoj sezoni, Brendan Rodžers. Nekadašnji trener Liveprula jasan je po ovom pitanju.

Možda će vas zanimati

Pred Lesterom su veliki izazovi u nastavku sezone. Predstoji im polufinale Liga kupa, zatim i nastavak borbe u prvenstvu, gdje zauzimaju odličnu poziciju. Rodžers, koji je tim preuzeo nakon vođenja Seltika, smatra da će Medison dugo biti u klubu.

''Nemam nikakvu poruku za Junajted ili bilo koga drugog. Sigurno je da niko neće napustiti tim u januaru. Džejms Medison je talentovan fudbaler i nadam se da će još dugo biti u klubu'', rekao je trener ''Lisica''.

Pričalo se da su za Bena Čilvela zainteresovani Mančester siti i Čelsi, kao i da Arsenal želi nekoliko fudbalera Lestera već ovog januara. Pored toga, najglasnije su bile spekulacije o Junajtedovoj ponudi od 45 miliona funti, uz dodatak Džesija Lingarda, za Medisona.

''Imamo jak igrački kadar i nemamo potrebu da prodajemo igrače. Imamo plan da pojačamo tim, želimo i da razvijamo mlade igrače koje imamo. Nemamo pritisak i niko ne mora da nas napusti'', reči su Brendona Rodžersa.

Ovakvom izjavom trenera Lestera stavljena je tačna na potencijalne transfere iz ovog kluba. Dileme nema, Lester nije spreman da se oprosti od svojih najboljih igrača, pa će najveći klubovi u Engleskoj morati da sačekaju.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC