• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rajola, da te sad vidimo: Kako prodati igrača sa 0 golova i 0 asistencija?

Autor mondo.rs

Neočekivani "ortakluk" fudbalera i agenta pred kojima je ozbiljan posao...

 Mino-Rajola-agent-Dzesi-Lingard-transfer-Mancester-junajted Izvor: MN PRESS

Poznati agent Mino Rajola vodi brigu o karijerama igrača poput Pola Pogbe, Marka Veratija ili Zlatana Ibrahimovića za koje nije pretjerano teško pronaći zainteresovane klubove, a ove zime pred njega je stavljen izuzetno težak zadatak.

Kako prenose britanski mediji, Italijan je počeo da vodi brigu o karijeri Džesija Lingarda (27) iz Mančester junajteda čiji se ugled u posljednje vrijeme sve češće izvrće ruglu.

Možda će vas zanimati

Naime, Lingard je postao "laka meta" na društvenim mrežama zbog užasnog statističkog učinka koji ima u dresu "crvenih đavola", pa su tako ovih dana viralni sadržaji u kojima se podsjeća da za čitavu 2019. godinu nije upisao gol ili asistenciju.



To je zaista nevjerovatan podatak za fudbalera Mančester junajteda koji toliko vremena provodi na terenu, ali daleko od toga da je bio i najgori igrač tima - njegov doprinos se često ne vidi u statistici.

Ipak, na nju se najviše obraća pažnja, pa će biti interesantno vidjeti kako će Mino Rajola uspjeti da promijeni negativni imidž koji Džesi Lingard trenutno ima u javnosti, odnosno kako će ubijediti klubove da je ofanzivni vezista Mančester junajteda, koji nema gol ili asistenciju, prava investicija za njih.

Sigurno da ni "crveni đavoli" neće tako lako pustiti igrača koji je ponikao u njihovoj akademiji, a koji prema "Transfermarktu" vrijedi 32 miliona funti.

Za sada se ne spominju imena zainteresovanih klubova, što ne znači da ih i nema.

Posljednja informacija iz Engleske govori da je Junajted bio spreman da ponudi Lingarda za Medisona iz Lestera, uz još doplatu od 45 miliona funti, ali da su to "lisice" odmah odbile.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC