• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Malo lijepih vijesti za Murinja: Vraća se kapiten

Autor mondo.rs

Fudbaleri Totenhema će uskoro postati jači za kapitena, pošto se Ugo Loris vraća treninzima nakon teške povrede lakta.

Navijači Totenhema, ali i Žoze Murinjo, konačno će moći da se raduju nekim lijepim vijestima. Ugo Loris, kapiten tima iz severnog Londona, polako se vraća u trenažni proces.

Francuski golman je bio van terena od oktobra, kada je tokom prvenstvenog meča sa Brajtonom, već na samom početku, doživio tešku povredu lakta. Njegova zamjena bio je Paulo Gazaniga, koji nije u potpunosti opravdao povjerenje.

Možda će vas zanimati

Po procjenama medicinskog osoblja, ako sve bude u redu, Loris će već za desetak dana početi sa normalnim treninzima. On se polako vraća u ritam, što će biti ogromno pojačanje za ''Pijevce'' u nastavku sezone.

Trebalo bi da se već u drugoj polovini januara iskusni Loris (33) nađe među stativama londonskog kluba. On nije branio od kako je u Totenhemu došlo do smjene, odnosno od kako je Žoze Murinjo na klupi zamijenio Maurisija Poketina.

Tokom odsustva francuskog golmana među stativama Totenhemovog gola bio je Gazaniga,koji je taj period obilježio sa nekoliko upečatljivih kikseva.

Ove dobre vijesti stižu baš u trenutku velike krize u londonskom klubu, pošto je trenutno povrijeđeno nekoliko igrača. Najveći hendikep je izostanak Harija Kejna, mada nedostaju i Ben Dejvis, Tangaj Ndombele, Deni Rouz i Musa Sisoko.

Predstojeći januar biće prilika da ''Pevci'' osnaže igrački kadar nekim pojačanjem, ali o golmanskoj poziciji neće morati da misle. Ostalo je još samo malo vremena do povratka čovjeka koji defanzivi uliva sigurnost.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC