• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ni Barsa ni Real - Nejmarova neočekivana odluka!

Autor mondo.rs

Brazilac je već bio "viđen" u Barseloni, ali sada stižu sasvim drugačije vijesti

 Nejmar-neocekivana-odluka-transferi-PSZ-Barselona-Real-Madrid-fudbal Izvor: Tanjug/AP Photo/Francois Mori

Nejmar pregovara o novom ugovoru, vrijednom više od 40 miliona dolara, da ostane u Pari Sen Žermenu, što znači da bi mogao da odustane od povratka u Barselonu, prenosi RT, pozivajući se na izvore u Francuskoj.

Brazilska zvijezda je bio na meti zvižduka svojih navijača na Parku prinčeva pošto je propustio prvih pet mečeva u sezoni za PSŽ, u pokušaju da se vrati u Barselonu, što su svi očekivali da se desi ove sezone.

Možda će vas zanimati

Njegov rekordni transfer sa Nou kampa u Pariz za 222 miliona evra 2017. godine pokazao je svima ambicije francuskog šampiona da osvoji Ligu šampiona. Ovo zbližavanje kluba i igrača ipak je neočekivano, tako da bi moglo da dovede do novog ugovora.

Izvještaji iz Francuske govore da su pregovori u toku i da je trenutno na tapetu tema igračevih primanja.

Parižani su prošle godine ispali iz Lige šampiona u osmini finala, kada ih je izbacio Mančester junajted. Ako PSŽ sad ispadne od Borusije Dortmund u istoj fazi takmičenja, to će vjerovatno pogurati Nejmara ka odlasku iz Pariza.

Izvještaji navode da je PSŽ prvu ponudu Nejmaru poslao početkom januara. Brazilac je inače u odličnoj formi, pošto je u posljednjih osam utakmica postigao devet golova.

Nekadašnji fudbaler Alehandro Moreno rekao je za ESPN da bi Nejmarov ostanak u PSŽ-u značio potpuni preokret u pristupu obe strane, i kluba i igrača.

"To bi bio zaokret od 180 stepeni. Sjetite se samo kada je uprava kluba izašla u javnost i rekla: 'ovo nije način na koji želimo da vodimo naš klub, niti je ovo način na koji želimo da se odnosimo prema našim zvijezdama'. Sada su promijenili priču i očigledno idu u sasvim drugom pravcu. Nisam baš sasvim siguran gdje PSŽ želi da ide", rekao je Moreno.

PSŽ je ispao u istoj fazi takmičenja i u Nejmarovoj prvoj sezoni u klubu, tada od Real Madrida. Igrač ima ugovor sa klubom do 2022. godine.

PSŽ je trenutno prvi na tabeli Lige 1, sa osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani tim. Prva utakmica osmine finala Lige šampiona igra se u Dortmundu 18. februara.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC