• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bravo otvorio dušu: Sjajni smo prijatelji, nisam naručio Darkovo ubistvo!

Autor mondo.rs

Nekadašnji fudbaler Real Madrida se oglasio nakon što su ga pojedini mediji dovodili u vezi sa pokušajem atentata.

 Raul Bravo - Nisam naručio ubistvo Darka Kovačevića Izvor: Friedemann Vogel/Bongarts, Getty Images/Friedemann Vogel

Na Darka Kovačevića je pucano ispred njegove kuće u Glifadi, a razlozi još uvijek nisu poznati. Nekadašnji srpski fudbaler je brzo prebačen u bolnicu i za sada se oporavlja dobro.

U periodu od pucnjave do danas, mediji su pokušavali da pronađu neku povezanost Darka i počinioca ovog djela. Između ostalih, kao jedan od osumnjičenih se pojavio Raul Bravo, nekadašnji fudbaler Real Madrida i Kovačevićev saigrač iz Olimpijakosa.

Možda će vas zanimati

 Njih dvojica su, pored vremena kada su bili rivali, zajedno igrali u Grčkoj. Taj period koji su proveli u Španiji je bio glavni adut za teoriju po kojoj je Bravo umiješan u napad, pošto se za nekadašnjeg defanzivca vezuje namještanje određenih utakmice Primere.

''Glupost, ove stvari na mene ne mogu da utiču! Moja porodica ludi zbog tih natpisa. bili smo cimeri, sjajni smo prijatelji. Imamo veoma blizak odnos. Ni na Netfliksu ne možete da pronađete film kakav pokušavaju da mi namjeste'', rekao je nekadašnji španski igrač.

Kompletna priča oko umiješanosti Raula Brava krenula je iz Srbije, odnosno iz jednog tabloida ka kom je Španac i uperio svoju ljutnju.

''Jedan medij, žuta štampa, objavi nešto takvo, a vi ostanete šokirani. Tamo piše da sam htio da ubijem Kovačevića. Mnogi me pitaju zašto ne tužim taj medij, ali to ne bi donijelo ništa dobro. Ja ne treba da čistim svoje ime, ljudi znaju ko sam'', dodao je on.

Po riječima nekadašnjeg fudbalera on i Darko Kovačević su se čuli nakon atentata, kada ga je Kovačević pozvao. Španac ne zna zašto se sve ovo dogodilo, ali pretpostavlja da je u pitanju pljačka.

Svom nekadašnjem saigraču je poručio da ostane miran u ovom trenutku, a i on će primijeniti taj recept u narednim danima.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC