• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Babić za MONDO: Ne dolazim u Borac, nije realno

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Štoper Crvene zvezde u izjavi za MONDO demantovao glasine da bi ove zime mogao pojačati banjalučkog premijerligaša.

 Srđan Babić glasine FK Borac Banjaluka FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Uprava banjalučkog Borca ove zime želi dodatno da pojača ekipu koja je završila jesenju polusezonu na diobi drugog mjesta na tabeli Premijer lige BIH.

Banjalučani su blizu dovođenja brazilskog napadača Vinisijusa Arauha, a u medijima se pojavila „bomba“ da bi štoper Crvene zvezde Srđan Babić mogao da se vrati u klub gdje je igrao u omladinskim selekcijama, prije odlaska u novosadsku Vojvodinu.

Možda će vas zanimati

Priča o dolasku "zlatnog orlića" sa Novog Zelanda ipak je daleko od istine, a to je potvrdio i sam Babić u  izjavi za MONDO.

"Niko me nije zvao, niti je bilo nekih azgovora na tu temu. Rano je za moj dolazak u Borac. Vjerujem da ću jednog dana zaigrati za klub u kojem sam ponikao, ali sigurno ne još par godina, još je rano. Ta priča je potpuno nerealna, trenutno sam fokusiran isključivo na Zvezdu", rekao je Srđan Babić.

Ove sezone odigrao je ukupno deset mečeva u svim takmičenjima za crveno-bijele pod vođstvom Vladana Milojevića, pa su se pojavile glasine da bi mogao da promijeni sredinu kako bi dobio veću minutažu.

Babić, međutim, ističe da je potpuno fokusiran na Crvenu zvezdu, sa kojom je trenutno na Kipru, a oduševljen je i novim trenerom, legendom crveno-bijelih, Dejanom Stankovićem.

"Uvjeren sam da ćemo sa Dekijem igrati dobro. On je 20 godina igrao u Italiji, voli taj fudbal i polako nameće taj italijanski stil. Deki je bio sjajan fudbaler, razumije sve igrače, sa njim možeš u svakom trenutku da popričaš o svemu, zvezdaš je do srži i siguran sam da će sve funkcionisati odlično“, rekao je Babić za MONDO.

Fudbaleri Crvene zvezda danas će na Kipru odigrati prvi pripremni meč protiv tamošnjeg drugoligaša, Arisa iz Limasola.

Pročitajte i ovo

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milos Obilicevo

Doveli smo pojacanje na poziciju koja nije bila kriticna. Sada se razmatra dovodjenje Zakarica i Colovica oba su desno krilni napadaci a tu imamo Mirica i imamo visak stranaca. Arauja otpisite, Vico kaze da trazi preveliku svotu. Ocekivano. Sve ovo ide nekako kilavo ali sreca je sto Borac ima vec solidan tim

Zamjerka

Jedina zamjerka upravi je sto je top igrac prelaznog roka i nas banjalucanin pojacao direktnog konkurenta, a uz Galica mogli su samo Bikija dovesti i dovoljno.

MaXa

Ni ne treba. Idi u Tursku. Dovidjenja. Rezonujen da jos nama samo fali malo mladosti i brzine u ofanzivi, bio to vezni, krilni ili izraziti napadac. Ocekujem i Vujaka i Mirica ali i Volkova sa mnogo vecim doprinosom na proljece

Realan

Ljudi oni da su mislili dovesti brazilca i Babica ne bi to prvo pustili u medije. Po meni nerealne opcije obje. A i ne bismo iskoristili igrace koje imamo i koji zele igrati za Borac poput Cosica i Janicica. Sa Mrinom je zadnja linija dobro popunjena. Ako nece biti odlazaka ne bih ja vise tu nista siskao i dovodio. Ne ocekujem ni Zakarica a i ne treba nam

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC