• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Sanogo i Zvezda - pregovori traju, opcija je i pozajmica!

Autor Milutin Vujičić

Zbog komplikovane situacije koju ima u klubu, traže se i alternativna rješenja.

 Seku-Sanogo-Crvena-zvezda-pozajmica-Itihad Izvor: Guliver/Christian Kaspar-Bartke/Getty Images

Crvena zvezda je ozbiljno zagrizla za Sekua Sanoga!

Defanzivni vezista iz Obale Slonovače označen je kao primarna meta u zimskom prelaznom roku, ali neće biti jednostavno doći do njega zbog komplikovane situacije u njegovom klubu Itihadu, tako da Zvezda traži i "alternativna" rješenja za njegov potpis.

Možda će vas zanimati

Sanogo je praktično od septembra u sporu sa klubom u koji je stigao samo nekoliko mjeseci ranije za čak sedam miliona evra, ali je ljubav brzo "pukla".

Itihad je planirao da raskine ugovor sa njim, kako to obično biva u arapskom fudbalu poslije promjene trenera, ali im je Sanogo poručio da je potrebno da isplate sve preostale obaveze prema njemu kako bi potpisao "ispisnicu" (navodno, ima platu od 2,5 miliona evra godišnje).

S obzirom na to da Crvena zvezda želi da ga dovede, i da on ne želi da raskine ugovor sa Itihadom bez dobijenog novca, ideja šampiona Srbije je da ga dovede na pozajmicu, saznaje MONDO.

Naime, očekuje se da njegov agent i savjetnik Đanluka di Domeniko u narednih nekoliko dana sjedne za sto sa čelnicima Crvene zvezde i razgovara o ovoj opciji, za koju djeluje da su u ovom trenutku zainteresovane sve tri strane.

Najvjerovatnije je da bi Sanogo i Zvezda postigli dogovor o pozajmici do kraja ove sezone, dok bi poslije toga ponovo sjeli za pregovarački sto sa Itihadom i Di Domenikom.

Prethodno je Sanogo, nekadašnji fudbaler Jang bojsa i Tuna, bio blizu odlaska u Malatiju, gdje je transfer ipak propao zbog neslaganja trenera i predsjednika kluba, dok su za njega bili zainteresovani i iz Partizana, ali oni nisu željeli da ga preuzmu na pozajmicu bez prava otkupa.

Vidjećemo u narednim danima da li će Zvezda dobiti prvo pojačanje ove zime, iako je na početku priprema "provučeno" da klub neće dovoditi novajlije.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC