• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je ovo najlošiji Atletiko u eri "Čola" Simeonea? Vrlo moguće...

Autor mondo.rs

Kada smo postavili ovo pitanje više smo mislili na igru "jorgandžija" nego na rezultate - koji su takođe vrlo slabašni ove sezone.

Navikli smo da Dijego Simeone "izvlači najbolje" od igrača Atletiko Madrida otkako je seo na njihovu klupu 2011. godine, ali ove sezone deluje kao da više nema te magične moći...

Atletiko Madrid doživeo je ove večeri na "Ipurui" četvrti poraz u 20 utakmica Primere, tako da bi lako moglo da se desi da im ovo rezultatski bude najlošija takmičarska godina u "Čolovoj eri", ali dok čekamo da se to "ozvaniči" - možemo da kažemo da je igra svakak ispod nivoa na koji smo navikli.

Možda će vas zanimati


EIBAR - ATLETIKO MADRID 2:0 (1:0)


Ove večeri u poslednjoj utakmici subotnjeg programa La Lige videli smo Eibar koji je preuzeo stil igre Atletika, grizli su i borili se za svaku loptu, a zbog takve energije i zasluženo slavili.

Burgos je doveo domaćina u vođstvo u 10. minutu posle odlične akcije iz kornera, za koju je sudijama ipak bila neophodna asistencija VAR tehnologije, da bi u ostatku utakmice "jorgandžije" jednostavno stvorile premalo prilika.

Marko Dmitrović nije imao mnogo posla, istakao se u situaciji kada mu je pretio Anhel Korea, ali mu je i njegova odbrana olakšala posao, za razliku od Jana Oblaka koji ovoga puta nije "izveo čudo".

Slovenački golman kapitulirao je drugi put na utakmici u samoj završnici kada je sa ivice kaznenog prostora jako šutirao Esposito, pa je Eibar pobegao na čak sedam bodova prednosti u odnosu na "društvo" u opasnoj zoni.

Što se tiče Atletika, koji ima tek devet pobeda ove sezona (osam remija i četiri poraza), oni zahvaljujući kiksevima Reala i Barselone čak nisu ispali iz šampionske trke.

Od lidera prvenstva Real Madrida imaju osam bodova manje, iako igraju baš loše ove godine.

Pogledajte rezultate i tabelu Primere posle nekompletnog 20. kola.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC