• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kavani bi što prije da napusti Pariz - zvanično, zatražio je transfer

Autor mondo.rs

Iskusni urugvajski fudbaler želja je Atletiko Madrida, ali je prepreka njegovom transferu ugovor koji sa Parižanima traje još šest mjeseci.

Već neko vrijeme se pominje odlazak Edinsona Kavanija iz Pariza, a Atletiko Madrid je jedan od klubova koji ga čekaju raširenih ruku. Očigledno postoji nekakav dogovor između te dvije strane, jer je napadač napravio važan korak ka odlasku.

Kako je danas medijima otkrio Leonardo, sportski direktor PSŽ-a, Urugvajac je zatražio transfer od kluba. Njemu ugovor sa francuskim timom ističe na leto, ali on ne želi da čeka još šest mjeseci.

Možda će vas zanimati

 Atletiko i PSŽ su prethodnih dana sjedali za pregovarački sto, ali dve strane nisu uspjele da pronađu zajednički jezik. Možda je ovakva odluka Kavanija i inspirisana tim pregovorima, pošto je njegova želja da se preseli u Madrid odranije dobro poznata.

''Već neko vrijeme pričamo iste stvari. Naša želja je da on ostane u klubu, ali je zvanično, zatražio je transfer. Imamo ponudu od Atletiko Madrida, ali nismo zadovoljni. Ona se ne poklapa sa vrijednošću igrača'', rekao je Brazilac koji je i sam nekada nosio dres PSŽ-a.

Edinson Kavani će u februaru napuniti 33 godine, ali još uvijek pokazuje da može da igra na vrhunskom nivou. On je u Pariz stigao iz Napulja, za 55 miliona evra, a tokom prethodnih sezona je postao najbolji strijelac u klupskoj istoriji.

Sa 269 odigranih mečeva u dresu ''Svetaca'' i čak 195 postignutih golova na tim susretima, Kavani je postao jedna od najvećih klupskih legendi. Bio je dio velike većine uspjeha ovog kluba, ali je avanturi očigledno došao kraj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC