• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac se lako obračunao sa Teleoptikom, Kajkut dvostruki strijelac

Autor mondo.ba

Dvostruki strijelac za Banjalučane bio je napadač Saša Kajkut, koji je pogađao mrežu rivala u 18. i 42. minutu, dok je konačan rezultat u drugom poluvremenu postavio Aleksandar Radulović.

 Prijateljska utakmica Borac Teleoptik 3 0 Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbaleri banjalučkog Borca položili su prvi ispit tokom pripremnog perioda.

''Crveno-plavi'' su danas, u trening-centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, savladali ekipu Teleoptika, člana Srpske lige Beograd, rezultatom 3:0 (2:0).

Možda će vas zanimati

Dvostruki strijelac za Banjalučane bio je napadač Saša Kajkut, koji je pogađao mrežu rivala u 18. i 42. minutu, dok je konačan rezultat u drugom poluvremenu postavio Aleksandar Radulović iz slobodnog udarca u 90. minutu.

Od prvog minuta, Branislav Krunić je na teren poslao sljedeću postavu: Lučić, Dujaković, Jovanović, Janičić, Ćosić, Danilović, Milutinović, Mirić, Ziljkić, Vranješ i Kajkut.

U drugom poluvremenu zaigrali su: Kutić, Galić, Čomor, Arsić, Volkov, Radulović, Bosančić, Crnov, Jakupović, Turanjanin i Džalov.

Tokom nastavka, umjesto Crnova, u igru je ušao Bojan Marković, dok je Arsića zamijenio Đorđe Milojević.

Borčeva ekspedicija sutra kreće sa beogradskog aerodroma ''Nikola Tesla'' put turskog ljetovališta Antalije, gdje će ostati do 10. februara i za to vrijeme odigrati pet kontrolnih utakmica.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Darko

Teleoptik nije clan Prve lige nego Srpske lige Beograd, sto ne mijenja jacinu tog kluba jer ona ne zavisi od ranga takmicenje jer konstantno tu igra podmladak Partizana

Napadac

Hitno potreban napadac jer je ocigledno kad Kajkuta nema na terenu nema ko dati gol, a momak u 35. god. realno moze odigrati 60ak min. Gdje je Vujaklija?

Bolestan

@Napadac Vujaklija je bolestan. Za napadača se slažem. Kad bi nas kroz koji dan obradovali brazilcem u napadu, i desnim krilom bio to Zakarić ili Čolović, druga bi se pjesma pjevala. Ovako mi se čini da osim rotacije Galić/Dujaković, Žuti/Radulović i Čosić/Volkov nemamo odgovarajuće kvalitetne rotacije prema naprijed. Vranješ, Kajkut, Ziljkić, MIlutinović kad izađu nema ko mijenjati, da ne pričam o štoperu a to bi nam moglo faliti pred kraj prvenstva, širina klupe. Zrinjski, Tuzla, Sarajevo i Željezničar imaju kud i kamo više kvalitetnih igrača

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC