• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savu opet iznervirao rival: Bolje da igramo protiv novinara!

Autori mondo.rs Autori Vladimir Sukdolak

Fudbaleri Partizana su savladali Ružomberok, a trener crno-bijelih ponovo nije bio zadovoljan nastupom rivala.

 Savo-Milosevic-pripreme-Partizan-Turska-Ruzomberok-izjava-nakon-meca-Bolje-protiv-novinara Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

/Reporter MONDA na pripremama Partizana u Turskoj, Vladimir Sukdolak/

Nakon što je prije nekoliko dana povukao ekipu sa terena nekoliko minuta prije kraja meča, Savo Milošević je ponovo bijesan na protivnike. Ekipa Partizana je uspjela da trijumfuje, ali trener crno-bijelih dovodi u pitanje buduće prijateljske susrete.

Opet su Partizanovi rivali bili previše grubi, što se nikako ne sviđa stručnom štabu srpskog tima. Ovo je period u kom se pripremne utakmice u zakazuju uz oprez da se igrači ne povređuju.

Možda će vas zanimati

Što se tiče samog meča, Milošević je zadovoljan. Njegov tim je slavio rezultatom 2:1, s tim što je na poluvremenu imao prednost od dva gola. Slovački tim u tom dijelu igre nije uputio nijedan udarac ka golu.

''Bilo je dobro prvo poluvrijeme. Pa, bilo je dobro i u drugom. Samo što za mene ovakve utakmice nisu prijateljske. Ovo je borba za opstanak. Ne volim da igramo takve utakmice na pripremama'', navodi trener crno-bijelih.

Partizan je u nastavku meča odgovorio na agresiju rivala, a srpski tim je propustio i nekoliko zicera uz koje bi ova pobjeda bila ubjedljivija. Partizanov trener smatra da je urađen dobar posao.

''Ekipa polako dobija konture, svi igrači jasno znaju šta su im zahtjevi. Matić će tek da pokazuje koliko je dobar. On je u ritmu, počeo je pripreme, radi sve što smo očekivali. Ono što radimo na treninzima prenosimo na meč, to je jedna od najtežih stvari u fudbalu'', dodaje nekadašnji golgeter Mondovom izvještaču.

Izjavu nakon pobjede protiv slovačkog tima Savo Milošević završava rečenicom ''najbitnije je da se niko nije povrijedio''.Rezultat ovog meča nije bio u prvom planu, ali ako je suditi po ovoj utakmici navijači crno-bijelih mogu da se nadaju dobrim izdanjima na proljeće.

Pored izjava koje smo vam prenijeli, možete i da poslušate šta je još rekao nekadašnji golgeter Partizana, reprezentacije Srbije i mnogih inostranih klubova.


Crno-bijeli se vraćaju iz Turske obavljenog posla, nakon dvoonedjeljnih priprema, a drugi dio spremanja za proljećni dio sezone će odraditi u Kataru.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC