• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisu vjerovali Partizanu: Živkovići "cijede" Benfiku, odbijaju prodaju!

Autor mondo.rs

Otac i sin odbijaju prodaju, Benfika gubi silan novac, a Andrija ne igra uopšte. "Orlovima" se smiješi sudbina Partizana, samo još gora...

Partizan i dalje plaća račune zbog saradnje sa Andrijom i Jovicom Živkovićem. Klub u kojem je ponikao svojevremeno jedan od najtalentovanijih ofanzivnih veznih fudbalera u Evropi, ostao je "kratak" za 3.000.000 evra poslije raskida saradnje.

Pokušavao je "parni valjak" na sve načine da se dogovori sa Živkovićima, ali nije uspio.

Možda će vas zanimati


Ne uspjeva ni Benfika!

Andrija se iz Partizana preselio u slavni portugalski klub i tom prilikom sklopio ugovor koji mu sada pruža potpuni komoditet iako se praktično ne pojavljuje na terenu. Njegovo "sjedenje" na tribinama košta "orlove" tačno 2,5 miliona evra na godišnjem nivou!

Nadali su se Portiglaci da će Živković u zimskom prelaznom roku potražiti novi sredinu da će sporazumno raskinuti ugovor sa klubom, ali ocu Jovici i Andriji takva ideja ne pada na pamet, piše ugledni portugalski list "O, Jogo".

Krilni napadač se ne uklapa u planove trenera Bruna L
ea, ali i pored toga što nije u fokusu i male su šanse da dobije priliku u nastavku sezone, Živković odbija da ode u klub u kojem bi mogao da igra.

"O, Jogo" je čak došao do saznanja da je za srpskog igrača ozbiljno bio zainteresovan
atinski Olimpijakos, ali je otac, ujedno i Andrijin menadžer, odbacio takvu mogućnost. Mišljenje mu nije promijenilo ni to što će Živković dok je Laže trener sigurno "grijati" sjedište na tribinama, smatrajući da će do isteka ugovora (leto 2021) imati zagarantovanih 2,5 miliona evra po sezoni.

Nekadašnji fudbaler Partizana član je Benfike od sezone 2016/2017 i trenutno igrač sa jednom od najvećih plata u klubu. Živkoviću se zarada svake godine povećava, a sada je već dostigla 4,9 miliona evra, odnosno 2,5 miliona neto.

Da nevolja po Benfiku bude veća, ukoliko Jovica i Andrija ostanu pri odluci da se ugovor "ispoštuje" do njegovog isteka, "orlovi" neće vratiti ni cent od uloženog novca i "Luž" će napustiti bez ikakvog obeštećenja.

Što se upravo dogodilo Partizanu…

Nameće se ozbiljno pitanje da li će više ijedan klub željeti da bilo šta dogovara sa Živkovićima, poslije saznanja na koji način je napustio crno-bijele i kako će, najvjerovatnije, otići iz Benfike.

Mnogo novca, ali koristi!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC