• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampioni prelaznog roka - 14 igrača poslednjeg dana i još uvek traje

Autor mondo.rs

Moramo ih razumeti, imali su zabranu transfera.

 Sampioni-prelaznog-roka-doveli-14-igraca-transferi-deadline-day-poslednji-dan-za-transfere Izvor: MN PRESS

Kao što je Ankaraguču i objavio na svom zvaničnom sajtu, čelnici su dugo i naporno radili na tome da ekipa uđe kvalitetnija u drugi deo sezone. Imali su zabranu transfera, pa su morali da čekaju poslednji dan.

Uspeli su da je skinu, pa brojka od čak 14 pojačanja, među kojima je i jedan Srbin, ne treba da iznenađuje. Sve je to urađeno da se na kraju sezone tim ne bi preselio u drugu ligu.

Možda će vas zanimati

Sada će borba za opstanak u Turskoj biti mnogo zanimljivija. Ankaraguču je postao konkurentan, pošto su uspeli da dovedu sve što su želeli. Ili možda bolje rečeno, doveli su sve.


Prelazni rok još nije gotov, a tokom današnjeg dana klub je obezbedio čak 14 novih igrača. Među njima je i Miloš Stanojević, srpski vezista koji je do sada igrao za Sarajevo.

Prvo je stigao Saba Lobjanidze, krilni igrač koji je nosio dres Randersa. Gruzin ima 25 godina i bolje se snalazi na levoj strani napada.

Usledio je potpis, doduše samo na pozajmicu, najboljeg fudbalera Luksemburga. Žerson Rodrigez je stigao iz kijevskog Dinama i takođe će pojačati ofanzivnu liniju turskog tima.


Za golove će biti zadužen i iskusni Venecuelanac Gelmin Rivas, ali i Nduka Ozokvo, koji je do sada bio slobodan igrač. Konrad Mičalak je stigao na pozajmicu iz Ahmata, a još jedan napadač, Orkan Cinar, doputovao je iz Bešiktaša.

Zajedno su klub pojačali Ahmet Sun i Suat Kaja, fudbaleri koji su u paketu nastupali za Bašket akademi. Još jedno ofanzivno pojačanje je Muhamed Jasir Karabaj, koji do danas nije imao klub.

Odbranu su pojačali Fatuh Tultak, Atila Turan i Arda Belen. Na golu će biti Rikardo Fridrih koji je branio u Bodo Glimtu, dok je vezni red oplemenjen pomenutim Stanojevićem, igračem srpskog porekla.

Nekadašnji fudbaler Radničkog iz Obrenovca, Srema iz Jakova, Rada, BASK-a, Napretka iz Kruševca, lučanske Mladosti i Radničkog iz Niša stiže nakon što je prvu inostranu epizodu imao u Sarajevu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC