• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I u sedmom mesecu trudnoće postiže golove kao od šale!

Autor mondo.rs

Ona je u fudbalu osvojila sve najveće trofeje, ali njena posvećenost je i dalje nešto posebno...

 Fudbalerka-trenira-u-sedmom-mesecu-trudnoce-Aleks-Morgan-SAD-Olimpijske-igre-Tokio-VIDEO Izvor: Guliver/Getty Images/Robert Cianflone, Robert Cianflone/Getty Images Europe

I dok mnogi i dalje imaju brojne snishodljive komentare o ženskom fudbalu, dame u kopačkama se trude da pokažu da takvi komentari nipošto nisu na mestu.

To možda najbolje pokazuje i svetska i olimpijska šampionka Aleks Morgan koja formu održava uprkos tome što je duboko zašla u trudnoću!

Možda će vas zanimati

Amerikanka se trenutno nalazi u sedmom meseci trudnoće, ali uprkos tome i dalje vredno trenira! Ona je pre nekoliko meseci i zvanično potvrdila da je u drugom stanju, pa su se brojni američki navijači pitali hoće li biti spremna za Olimpijske igre u Tokiju.


Međutim, sada su dobili video snimak ohrabrenja, na kojem se Morgan sa povećim stomakom vidi kako trenira sa loptom. Reklo bi se da golgeter ženske selekcije SAD ne štedi golmane na treninzima, pošto je njen udarac i dalje snažan i precizan.

Morgan je najavila da će sa intenzivnijim treninzima početi u maju, samo mesec dana nakon porođaja. U komentarima na internetu su svi oduševljeni njenom posvećenošću, a kako stvari stoje, biće u potpunosti spremna za najveću sportsku smotru.


Amerikanka će imati manje od četiri meseca da se pripremi za taj turnir ukoliko želi da bude u timu.

Morgan je prošle godine sa SAD ponovo postala svetska šampionka, a osvojila je i zlatnu medalju na OI u Londonu pre osam godina.

Možda zvuči kao težak zadatak da će tako brzo uspeti da se oporavi za tako velike napore, ali ako ovako trenira u sedmom mesecu trudnoće, ništa nije nemoguće...

Možda će vas zanimati


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC