• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lion ništa ne prepušta slučaju: Pregovori sa kapitenom oko novog ugovora

Autor mondo.ba

Rukovodstvo sedmostrukog osvajača Lige 1 već sad želi da riješi situaciju sa Depajom na duže staze, pogotovo ako se zna da se preporodio po dolasku sa Old Traforda.

Francuski prvoligaš Lion otpočeo je pregovore sa kapitenom, Holanđaninom Memfisom Depajom, oko produžetka postojećeg ugovora, objavio je tamošnji list ''L'ekip''.

Možda će vas zanimati

Holandski krilni napadač je u Francusku stigao u januaru 2017. godine, nakon dvije sezone za zaborav u dresu Mančester junajteda, a trenutna ugovorna obaveza sa Lionom mu ističe na ljeto 2021. godine.

Ipak, rukovodstvo sedmostrukog osvajača Lige 1 već sad želi da riješi situaciju sa Depajom na duže staze, pogotovo ako se zna da se preporodio po dolasku sa Old Traforda.

Na do sada odigrane 102 utakmice u dresu Liona Depaj je postigao 43 gola uz 33 asistencije, a u tekućoj sezoni je do teške povrede, odnosno kidanja ukrštenih ligamenata koljena, odigrao 18 utakmica (trinaest u Ligi 1 i pet u Ligi šampiona) i postigao sjajnih 14 golova.

Ipak, u drugoj polovini posljednjeg mjeseca prošle godine je doživio najtežu sportsku povredu, zbog koje je lak upitan i njegov nastup na predstojećem Evropskom prvenstvu koje se održava od 12. juna do 12. jula širom Starog kontinenta.

Prije dolaska u Lion, član Mančester junajteda bio je 18 mjeseci, ali na Ostrvu nije pružao ''ni P'' od partija kakve je prikazivao u PSV-u, koje su ga i preporučile ''crvenim đavolima''.

''Bio sam nezreo. Po dolasku u Junajted, imao sam 21 godinu. Moje mentalno stanje je sad drugačije. Sad imam 25 godina i jasno je da zrelije razmišljam nego tokom boravka u Engleskoj. Takođe, velika je razlika između engleskog i francuskog načina igre. U Engleskoj sve ide tako brzo – odbrana, napad, odbrana, napad i tako u krug... U Francuskoj imate više kontrole, pokušavate da nađete trenutke za sebe i osjećamo se relaksiranije u trenucima upućivanja lopte saigračima'', rekao je Depaj za engleski ''Miror''.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC