• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za obnovu "Koševa" obezbijeđeno pola miliona KM

Autor mondo.ba/Fena

Rebalansom budžeta planirano je da se izdvoji dodatnih 700.000 KM.

 Za obnovu stadiona "Koševo" obezbijeđeno pola miliona KM Izvor: FENA

Jedan u nizu sastanaka o temi modernizacije stadiona "Asim Ferhatović - Hase", s ciljem ispunjavanja FIFA/UEFA uslova za ulazak u treću kategoriju i održavanje međunarodnih utakmica, održan je danas u Opštini Centar Sarajevo.

Osim predstavnika stručnih službi Opštine Centar, sastanku su prisustvovali predstavnici Javne ustanove "Centar za sport i rekreaciju", te Fudbalskog kluba Sarajevo.

Možda će vas zanimati

Načelnik Opštine Centar Nedžad Ajnadžić naglasio je da je za potrebe projekta u ovogodišnjem budžetu obezbijeđeno 500.000 KM, dok je rebalansom budžeta planirano da se izdvoji još 700.000 KM.

"U jednakom iznosu s Fudbalskim savezom BiH ulažemo sredstva u iznosu od 400.000 KM za nabavku i ugradnju brojčanika, za šta je procedura u toku i nažalost postoji žalba. Naredni projekat je ugradnja travnjaka sa grijanjem. Takođe, prihvatamo ideju da se na stadionu otvori suvenir fan šop u kojem će svi ljubitelji kluba sa 'Koševa' moći kupiti poklone, o čemu će naravno zadnju odluku donijeti uprava FK Sarajevo", rekao je Ajnadžić.

Predstavnici javne ustanove "Centar za sport i rekreaciju", koja uime Opštine Centar kao svog osnivača upravlja stadionom na "Koševu", prezentovali su naredne korake u vezi sa zamjenom travnjaka, fan šopom, te prostorijom za novinare, što je jedan od uslova koje je dala FIFA/UEFA.

Na sastanku je takođe dogovoreno da u narednom periodu predstavnici FK Sarajevo obiđu ponuđene prostorije na stadionu i odluče da li im ponuđeni prostori zadovoljavaju njihove potrebe i kriterijume.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC