• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Možda je Bufon tu, ali zna se s kim je budućnost: Potpis do 2024!

Autor mondo.rs

Poljski golman obnovio saradnju sa Juventusom.

 Vojceh-Scensni-novi-ugovor-Juventus-2024.-Djanluidji-Bufon-Serija-A Izvor: GULIVER/GETTY IMAGES/PIER MARCO TACCA, Pier Marco Tacca/Getty Images Europe

Đanluiđi Bufon se jeste vratio prošlog leta u Juventus, jeste u njegovom ugovoru klauzula po kojoj mora da brani određeni broj mečeva, ali u Torinu svi znaju sa kojim golmanom imaju budućnost.

To je Vojčeh Ščensni!

Možda će vas zanimati

Poljski čuvar mreže je obnovio saradnju sa šampionom Italije, a Juventus je objavio da će nekadašnji golman Arsenala ostati na "Alijanc stadionu" do juna 2024. godine.


On je u Juventus stigao u leto 2017. godine, nakon što se dobro pokazao na pozajmici u Romi. Prvo je bio zamena Đanluiđiju Bufonu, ali sada je Ščensni prvi izbor "stare dame".

I dok bivši predsednik Juventusa oštro kritikuje pojedine igrače, a mediji pričaju da bi Mauricio Sari mogao da dobije otkaz, sa Poljakom nema nikakvih nesigurnosti.

"Prelepa avantura Ščensnog i Juventusa će biti nastavljena do 2024. godine i nema nikakvih sumnji da je ovo zaslužen produžetak saradnje", stoji u saopštenju torinskog velikana.

Ščensni ima 29 godina i odigrao je 16 utakmica u Seriji A ove sezone, a na šest je njegova mreža bila netaknuta. Ipak, vrlo je verovatno da on neće biti na golu Juventusa u Kupu Italije, kada se u polufinalnom okršaju u četvrtak budu sastali sa Milanom.

Razlog je taj što je Bufon do sada dobijao prednost u tom takmičenju i za očekivati je da tako bude i protiv "rosonera".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC