• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danac oduševljen nakon "Derbija dela Madonina": Ovoga nema u Engleskoj

Autor mondo.ba

Kristijan Eriksen odigrao svoj prvi derbi Milana, nakon čega je bio prepun utisaka.

 Kristijan Eriksen oduševljen nakon "Derbija dela Madonina": Ovoga nema u Engleskoj Izvor: MONDO/D. Jauković

Novi vezista Intera Kristijan Eriksen nakon svog prvog "Derbija dela Madonina" bio je oduševljen, izjavivši da "ovakve atmosfere nema u engleskoj Premijer ligi".

"Nerazuri" su u spektakularnom meču pred blizu 76.000 gledalaca na "Đuzepe Meaci" uspjeli da se vrate i od 0:2 dođu do velikog trijumfa 4:2.

Možda će vas zanimati

"Ovo je sjajno iskustvo. Prvo poluvrijeme bilo je tužno, ali vratiti se u meč i slaviti nakon toga, zaista je posebno", izjavio je Eriksen za "Gazetu delo Sport".

Nekadašnji igrač Totenhema i Ajaksa meč je počeo s klupe, a u 72. minutu priliku da zaigra dobio je umjesto Aleksisa Sančeza.

"Navijači su pripremili spektakularni koreografiju. Toga nema u Engleskoj, djelimično i zbog toga što je zabranjeno. Ovdje zaista osjetite da vam navijači daju 'vjetar u leđa' otkako izađete iz klupskog autobusa. Osjetite njihovu strast i shvatite koliko im je takav meč važan", pričao je oduševljeni Danac.

Izvor: Guliver/Getty Images/Emilion Andreoli

Eriksen je bio blizu postizanja svog prvog gola u dresu Intera, ali je njegov sjajan projektil iz slobodnog udarca zaustavila prečka.

"Na početku, mislio sam da izvedem slobodan udarac onako kako smo vježbali na treningu, šutirajući kroz živi zid. Ali, vidio sam tada da su defanzivci Milana veoma duboko, tako da ne bih imao šanse. Pogledao sam ka Marcelu Brozoviću, koji mi je rekao da pokušam. I pokušao sam. Šutirao sam zaista dobro, ali nedovoljno s obzirom da nisam postigao gol. Ali, imajući u vidu kako je okončan meč, ta prečka neće mi predstavljati noćnu moru, nego satisfakciju."

"Ipak, da sam pogodio, bila bi to potpuna ekstaza, pravi šlag na torti", dodao je.

Selektor Danske Age Hareide posmatrao je milanski derbi, te zatim pričao sa Eriksenom o novom iskustvu koje doživljava u Italiji.

"Zaista osjećam da su navijači srećni što sam ovdje. To me diže, motiviše me, gura u pravom smjeru i pomaže mi da se uklopim. Za sada, sve prolazi u najboljem mogućem redu", zaključio je Eriksen koji je ove zime dres Totenhema zamijenio Interovim.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC