• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatan provocira poslije poraza u derbiju: Inter nije tim za skudeto

Autor mondo.rs

Ibrahimoviću nije jasno šta se desilo da njegov Milan tako lako ispusti prednost...

 Zlatan-Ibrahimovic-izjava-posle-Inter-nije-tim-za-skudeto-Milan-derbi-dela-Madonina-Serija-A Izvor: EMILIO ANDREOLI/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty Images/Emilio Andreoli

"Derbi dela Madonina" možda nije bio bogovskog fudbalskog kvaliteta, ali su zabava i spektakl bili na najvišem mogućem nivou!

Na kraju je poslije velikoj preokreta Inter savladao Milan 4:2, ali to nije spriječilo Zlatana Ibrahimovića da ponovo "podigne prašinu" svojim kratkim komentarom poslije utakmice.

Možda će vas zanimati

Naprotiv, to mu je dalo dodatni razlog.

Iskusni 38-godišnji Ibrahimović je i dalje u odličnoj formi, uprkos godinama i na meču protiv "nerazura" je zabilježio gol i asistenciju. U prvih 45 minuta je bio glavna zvijezda utakmice, ali na kraju to nije bilo dovoljno za slavlje.

Inter je u drugom poluvremenu postigao sva četiri pogotka i vratio se na prvo mjesto Serije A, a Ibrahimović nije znao kako tačno da opiše dešavanja i razloge za preokret.

"Teško je objasniti šta se desilo. Poslije prvog poluvremena govorili smo jednim drugim da će prvih 15 minuta nastavka biti presudno, a baš smo u tom periodu primili dva gola", rekao je Zlatan nakon meča i potom nastavio.

Izvor: EMILIO ANDREOLI/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty Images/Emilio Andreoli

"Prestali smo da igramo fudbal, prestali smo da vjerujemo, nismo više izlazili u presing. Od trenutka kad je Inter izjednačio naša igra se urušila. Sve zavisi od iskustva, morate znati kako da kontrolišete utakmicu kad vodite 2:0. Čudno, jer smo prvo poluvrijeme odigrali skoro savršeno. Očekivao sam više od Intera u tom dijelu igre, nisu mi u prvih 45 minuta "nerazuri" ličili na tim koji je drugi na tabeli. U drugom poluvremenu - jesu."

Uslijedilo je pitanje da li je Inter tim za osvajanje skudeta, ali uslijedio je očekivan odgovor.

"Ne", kratko je rekao popularni ibra i napustio miks zonu.

Ipak, htio to da prizna ili ne, tabela govori da je Inter na prvom mjestu, sa istim brojem bodova kao Juventus i jednim više od Lacija.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC