• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPEKTAKL: Milan i Zlatan se busali u grudi, Inter ih razbio za čelo tabele!

Autor mondo.rs

Kakvu utakmicu smo dobili u milanskom derbiju, ovo je bio ozbiljan užitak!

 Inter - Milan 4:2 Serija A Derbi dela Madonina 23. kolo Izvor: EMILIO ANDREOLI/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty Images/Emilio Andreoli

"Derbi dela Madonina" zaslužuje! samo najveći spektakl, ali ono što smo videli u nedelju uveče na "Đuzepe Meaci" nadmašilo je očekivanja i najtvrdokornijih ljubitelja dva milanska kluba. Na kraju je posle mnogo uzbuđenja i velikog preokreta Inter uspeo da se vrati na čelo Serije A!

INTER - MILAN 4:2 (0:2)
/Brozović 51, Vesino 53, De Fraj 70, Lukaku 90+3 - Rebić 40, Ibrahimović 45+1/

Možda će vas zanimati

Ključnih 20 minuta u drugom poluvremenu je donelo preokret ekipi Antonija Kontea, da bi u nadoknadi vremena Romelu Lukaku pokazao da protiv svakoga može da postigne gol, postavivši rezultat na konačnih 4:2.

Milan je bolje otvorio utakmicu, željan da gradskom rivalu pokvari trku za skudeto, a u toj nameri su ozbiljno uspevali. Iako je Matijas Vesino za Inter imao prvu veliku šansu na meču, kazna je u finišu poluvremena stigla u liku i delu Zlatana Ibrahimovića.

Legendarni Šveđanin je u 40. minutu glavom asistirao Anteu Rebiću. Golman Intera Danijele Padeli je "zaplivao" u prazan prostor, a Hrvat lako doneo prednost Milanu.

"Rosoneri" su do poluvremena duplirali prednost, kada je "Ibra" posle asistencije Kesija glavom na drugoj stativi matirao nesigurnog Padelija.

Ali svi koji su mislili da bi tu mogao da bude kraj ovog okršaja, grdno su se prevarili.

Lukaku je stigao do 17. gola u Seriji A ove sezone.

Već u osmom minutu nastavka rezultat je bio izjednačen.

Haotičan period igre je Interu doneo mnogo, a Milanu oduzeo sve - Marcelo Brozović je posle odbijene lopte "uhvatio" izvanredan volej i matirao Donarumu, da bi već dva minuta kasnije Matijas Vesino posle lepe akcije doneo 2:2.

Nije se Inter tu zaustavio. Naprotiv. Igrali su u tim trenucima vrele krvi, kako od timova Antonija Kontea i može da se očekuje i to im je i donelo preokret.

De Fraj je odličnim udarcem glavom na centaršut Kandreve "upisao" na semafor 3:2, označivši period od pola časa u kojima su viđeni svih pet golova.

Kristijan Eriksen je iz slobodnjaka kasnije ozbiljno uzdrmao prečku, da bi šansu utakmice protraćio Ibrahimović na drugoj strani, kada je nadskočio Škrinijara, ali njegov udarac glavom pogađa samo stativu.

Tresla se "Meaca" u tim trenucima, ali je prava erupcija stigla u 93. minutu kada je Romelu Lukaku postavio konačan rezutlat.

Sve rezultate i tabelu Serije A možete da potražite ovde.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC